2presesAnnesi3cubebek mom5276 inşallah teşekkür ederim bütün annaler inşallah bebeklerinin kalp atışını duysun sağlıkla kucaklarına almayı rabbim nasip etsin inşallah 😓 Allah’ım herkesin gönlüne göre versin
agilkaya Bende ilk kontrolüme bugün gittim. Adetime göre 5+6 idi bugün. Kese ve bebeği gördüm hamd olsun ama kalp atışı için 1 hafta-10 güne gel dedi daha cok küçük dedi , kan ve idrar testleri istedi 10 gün sonra gitsem 7+2 falan oluyor.
lilayyy sedainnmm en son 1 ay önce gitmiştim sabah gideceğim inşallah bakalım o zaman belli olacak mı
2presesAnnesi3cubebek ladyagmur1 kalp atışını alamadık 2 aylık olması gerekiyordu fakat 1 aylık kadar küçüktü bu sebeble kürtaj oldum
lilayyy sedainnmm benimde aynı hiçbir tahminde bulunamıyorum haftaya söylesem olur mu dedi bakalım hem ikili sonucu alıp hem cinsiyeti öğrencez inşallah
ladyagmur1 zfrnemos geç döllenme ile hamile kalmışım zaten ama lekelenmeler olunca birde kalp zayıf deyince çok korktum
zfrnemos ladyagmur1 3 ay kanamam oldu lekelenme degıl ha kanama 😇 cok sukur 24 haftalık olduk neredeyse 🌸
fatmaa51 sedainnmm sadece kan tahlilleri oluyor neden yaptırmadınız mesela tiroid hormonunuz yüksekse bu çocuğu beyin gelişimini etkiler bence bi kan vermekle hiçbisey kaybetmezsiniz