seymakaynar Haftaya kadar doktorum diofold önerdi bebek için iyot ve folik 1. Trimester için yeterli olduğunu söylemişti. Bundan sonra ki haftalarda neler kullanacağız / kullandınız ? 🌸🙏🏻
arilanki_ seymakaynar ben 12 haftaya kadar folik asit ve b12 kullandım. şu an 26 yım ama 12den sonra multivitamin, demir,d vitamini, magnezyum ve b12 kullanıyorum
Snowel seymakaynar sabah kahvaltıda decavit.Kahvaltı sonrası ocean mummy.2 saat sonra gynotardyferon demir ilacı.sabah akşam magnorm magnezyum.yatmadan önce yine demir.
esrashnn01 seymakaynar ocean mummy kullanıyorum birinci trimesterden beri 12. Haftayla birlikte Feramat kullanmaya başladım 16. Haftayla birlikte de devit ve magnezyum başladı
esrashnn01 Snowel Decavit ile birlikte ocean vitamin miktarı olarak fazla olmuyor mu birkaç vitamin dışında içeriği aynı çünkü
beautymom arilanki_ multi vitamin benimki hepsi karışık içinde d vitamininden tut b12 balık yağı demir a vitamini vs ksabamı atsam akşam mı karar veremiyorum
arilanki_ beautymom benim multivitaminimde bütün vitaminleri içeriyor ama yine de ekstra takviyeler veriyor benim doktorum. genel olarak bana kullanmamı söylediği şekiller şunlar : sabah multivitamin ve d3. akşam yatmadan b12 ve magnezyum. gün içinde 2 saat çay kahve ve süt ürünü tüketmeyeceğim sürede de demir
beautymom arilanki_ yok canım benim bende magnezyum ve şimdilik multi vitamin verdi zaten içinde hepsi varken ayriyetten almana gerek yok sonuçlarında da yeterli her şeyin dedi acaba akşam mı alsam ya of magnezyum da da süt ve süt ürünleri tüket emiyorum bide bu çıktı başıma çay kahve içmiyorum zaten ama hangi saatime yerleştirsem diye düşünüyorum