Esra-4151 Selam arkadaşlar, 20 haftalık hamileyim karnım nerdeyse 14. Haftadan beri sürekli gergin ve çok sert şuan kadar doktora gittim ama sormak aklıma hiç gelmedi akşamları özellikle yemekten sonra yada gün içinde oluyor ama artım hep gergin dün akşa özellikle çok hissetim o sertliği bunun sebebi ne olabilir bazıları sancı filan demiş ama bi ağrım sızım yok sadece karnım çok gergin bir önceki kontörlümde problem olsaydı doktor anlamazmıydı acaba kontörlüm cumartesi beklemeli miyim benim gibi olan varmı? Karnım bi anda büyüdü ben hep ona yordum bu durumu o yüzden hiç sormak aklıma gelmedi. Bir tarafta toplanma değil bahsettiğim karnımın sert olması
svgnn Esra-4151 o bende de var doktor normal demişti. Yemek yiyince ve hareket halinde olunca falan sertleşiyor bende de.
aprilbaby Esra-4151 magnezyum iyi geliyor doktordan isteyin akşamları gaz vs daha gergin oluyor sabaha göre ama magnezyum iyi geliyor sabah akşam içiyorum ben bir de maden suyu da içebilirsin
Esra-4151 Sinem21 aslında doktor günde 2 defa içeyim diye verdi ama tabiki kullanmıyorum benim unutkanlığımdan kaynaklı düzenli içeyim en iyisi ♥️
Esra-4151 svgnn burda yorumları görünce sancı filan açıkçası biraz korktum benimde yemek yiyince çok su içince bir anda zaten akşaları gerginlik artıyor sabahları rahatlıyorum bu aralar biraz da kabızm heralde onunda etkisi var gitsem mi acile bilemedim
svgnn Esra-4151 aklına takılacaksa git istersen canım. Acilde kanama vs olmadığı takdirde bakmıyorlar çoğunlukla poliklinikten randevu alamaz mısın?
Esra-4151 svgnn özelden alırım aslında ama doktoru sanki sürekli darlıyor muşum gibi geliyor Cumartesiyi beklesemmi ağrım olmadığı sürece
Esra-4151 aprilbaby aslında doktor sabah akşam verdi ben hep kullanmayı unuttum bugünde itibaren başlayım kullanmaya
svgnn Esra-4151 bence öyle düşünme sağlık sonuçta bu hem seni kendi doktorun daha iyi bilir. Mesaj at müsait olduğunda dönüş yapar zaten.
erdgrhnd Benim genelde kabız olduğumda , ya da yemeklerden sonra çok sertleşiyordu aynı sabaha birşey kalmıyordu doktor dedi zaten kabızlıktan dolayı diye . Büyük ihtimalle sizinde öyle oluyordur . Bol su tüketin . Magnezyum da çok etkili oluyor .
Esra-4151 erdgrhnd muhtemelen kabızlıktan çünkü çok zor çıkıyorum suyu mecbur idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı olduğu için çok tüketmeye çalışıyorum magnezyumu bugünden itibaren düzenli kullanacağım