kirr Kızlar vajina bölgemde ve kemiklerinde ağrı var hareket ederken de kemiklerim acıyor resmen yaşayan var mı normal midir bilemedim 🤷🏻♀️
Melly2020 kirr Bende de aynı ağrıdan var asla geçmiyor bacağımı biraz bile oynatsam ağrıyı hissediyorum. Doktoruma sordum ama pek anlam veremedi bebek ağırlaşıyor ondan olabilir dedi ve magnezyum miktarımı yükseltti ama geçmedi bi türlü 🥲
kirr Melly2020 benim bir kere eğilince oldu bir gün sürdü geçti ama sonra tekrar durup dururken oldu bende anlamıyorum kalçama vuruyor ağrısı yatakta da dönerken bile acıyor doktor kontrolüme de 1 hafta var bekleyeyim dedim ama korktum da bir yandan 🤦🏻♀️
kirr gunesimekardes hayır canım sadece vajinamde ve sağ tarafındaki kemiğinde var daha çok hareket ettikçe olan bir acı
zuleyha_nur Benimde 17 haftadan itibaren başladı. İlk başta sol iç kasıktaydı ama daha sonra ağrısı dayanılmaz hâle geldi belime kuyruk sokumu tarafına ve dizlere kadar ilerledi ağrısı. Ortopedi doktoru aşırı önemli bişey görmedi sadece parol önerdi. Şu an 25 haftalığım hâlâ aynı
gmzkml 27 haftadayım yaklaşık bir aydır var bende aynı ağrı benim ilk gebeliğimdede olmuştu kemiklerim ağrıyor derdim geçici değil becevucutla alakalı bir durum sabah kalkarken özellikle sanki sıkışmış gibi kemiklerim
lleylaa45 Idara testi verdiniz mi yakin zamanda enfeksiyon bakteri mantar ve bişey olabilir. Oda çok ağrı yapıyor maalesef
kirr lleylaa45 enfeksiyon çıktı evet ama antibiyotik kullandım sonra tekrar tahlil vermedim geçmemiş olabilir dediğiniz gibi ondandır belki ağrıda
lleylaa45 lleylaa45 benimde ağrılarım oluyordu doktora söyledim idrar verdik enfeksiyon çıktıı fitil verdi kullandım çok iyi gelmişti şimdi yine ağrılarım var yine idrar verdim yine enfeksiyon çıktı yine fitil verdi.
irmairma kirr bende de oluyor 2 hafta önce 28 haftalıkken doktoruma söyledim bunu kesinlikle yorulmayacaksın dedi, yolculuk yaparsan progestan fitil veririm dedi, bebek kanala inmemiş pelvik normal dedi ama genelde bu erken doğum belirtisiymiş