kirr Kitappsever_1 evet biraz zor oldu yani uzun sürdü gebe kalmam ama doğal yoldan tedavi gerektirmeden kaldım ve ikinci daha kolay olur diyor doktorum normal korunmaktan kastın ne ki
Kitappsever_1 kirr geri çekilme yönteminden bahsettim canım benim eltiminde ilki kendiliğinden oldu sonra 5 yıl olmadı şuan aramızda 1 hafta var tedaviyle oldu bidaha ilaç kullanmicm dedi
kirr Kitappsever_1 ya evet işte öyle de olabiliyormuş bende o yüzden ne olur ne olmaz ilaçlarla hormonlarımla oynansın da istemiyorum artık bakıcam doktor ne diyecek bakalım
Kitappsever_1 kirr evet ilaçlar gebelik oluşmasins engel oluyor o yüzden geri çekilme kullanın bence oluyorsa olsun en azından sonradan tedaviyle uğraşmaktan iyidir..
hatice200 Kitappsever_1 ben de aynı durumdayım zaman hiç geçmesin diye dua ediyorum ama bu haftaya bile nasıl geldik hiçbir şey anlamadım
hatice200 Kitappsever_1 yapacak bir şey yok artık olan oldu ben son rahat günlerim diye bol bol uyumaya çalışıyorum tabi kızım fırsat verdikçe sen de dinlenmene son zamanlarının keyfini çıkarmaya bak 😅
yaseminn1234 Kitappsever_1 sprial öneritim 3 sene kullandım kimseye bakma ekstara eşımde korunsun yasminide önerim cok güzel koruyor
pinarersu Kitappsever_1 ben spiral ile korundum bakırlı olandan. Bir sıkıntı yaşamadım. Ondan önce de doğum kontrol hapı kullanırdım
pinarersu Kitappsever_1 yok hayır iki yöntemde bozmadı. Normal dongum devam etti. Doğum kontrol hapini evlendikten sonra 2 sene kullandim. Spirali oğlum doğduktan kısa süre taktırdım. Şu an nerdeyse 3.5 yaşında. Bazen akıntım oluyordu sadece. Doktor bakırlı olanlar akıntı yapar dedi ama öyle rahatsız edecek seviyede değildi ve her zaman olmazdı.
Kitappsever_1 pinarersu bende bakırlıyi çok duydum daha iyi diyorlar benim kuzenim 5 yıldır korunuyor böyle ama ablam ve yengem hemen çıkarmıştı kanama yapmıştı çok
minikcivciv89 Tecrübeli değilim ama doktorlar sanırım yaşı küçük olanların tüplerini bağlamıyormus ilerdebebek isteyebilirsin diye diğer türlü korunmalarda zaten Allah verdigmi malesef engel olamıyorsun hicbirseye 😄
hakkah24 Kitappsever_1 Hapı düzenli kullanırsanız hamile kalmanız binde bir ihtimal. Spiralden hamile kalan çok var onu biliyorum. Tabi hap kullanıyorsunuz diye de diğer korunma yöntemlerini (prezervatif gibi) de bırakmamak lazım.
Kitappsever_1 hakkah24 spiral+ prezervatif ve geri çekilme düşünüyorm çünkü hap mideme vuruyor safra kesesi yüzünden herhangi bi hal kullanamıyorum kusma yapıyor
pinarersu Kitappsever_1 annemde de aynı şekilde zamanında vücudu kabul etmediğini söyledi. Herkesin vücudu başka işte