beyzzsenturkkk zeynepsena01 en az 2,5 yasını görün derim 3 e yakın olsun kızım ocakta 3 oluyor ben 16 haftalık hamileyim
yorgunannis zeynepsena01 yoo değil ne zaman hamile kalacağın belli olmaz doğana kadar 3 yaş olacak iyi bence. Benim kızım da 3 yaş 3aylık kardeşi doğmak üzere🤩 her halükarda 2.düşünüyorsunuz yapıver gitsin😀
papatyakokulugece zeynepsena01 21 ay var arada çok yorucu ama ilerisi güzel olacak bu tamamen senin psikolojine bağlı
bebeklerim__ zeynepsena01 bence sen düşünenin kadar çalışmalara basla et zaten biraz daha buyur. 🥰 yap gitsin
papatyakokulugece yorgunannis böyle düşünerek yaptım kız Bir yaşına girdi zaten ilkte tutmaz bu beni üç beş ay götürür arada iki buçuk yaş olur dedim evdeki hesap çarşıya uymaz ilk denemede tuttu 😂
zeynepsena01 papatyakokulugece korkuyorum yinede bakabilir miyim bakamaz mıyım diye yetebilir miyim diye
bebeklerim__ papatyakokulugece askim eğer kesin yapacam diyorsan arayi cok açma. En azından ikisi evde buyur gider
xxR4bia zeynepsena01 benim çiçeğim de ocakta 2 yaş olcak ekimde spirali çıkarttım bekliyorum 2. Bebişi inşallah bu ay olurrr
kusay1811 zeynepsena01 oğlum 2 yaş 20 günlük normalde düşünmüyordum gelecek seneye kadar sonra şimdi hamile kalırsam doğurana kadar 3 yaşına yaklaşmış olur dedim her şekilde 2.düşünüyorum zaten kısmet olursa adetim 1 2 gün gecikti yarın kan tahlili verecem bakalımm
yasen1 Yaşınız daha gençse acele etmeyin bence ıkıncıye hamıleyım 5 yaş olcak araları ama sankı böyle bile haksızlık mı yaptım dıye düşünüyorum 3 4 yaş olsa arası nasıl düşünürüm bilemedim
twobabymomm zeynepsena01 valla kızım 15 aylık ikinciye karar verdik o ay oldu çok şükür ben çok istedim zor olacak biliyorum ama beraber buyusunler napim 🤭
papatyakokulugece bebeklerim__ inşallah canım Allah bi şekilde yardımcı oluyor ama yıpratıcı bi süreç.kizim bide hiperaktif seninki kaç yaşında
zetabloom zeynepsena01 bende 2. Yi bile istiye yaptım yaşım 35 ve tek olması bir anne için çok üzücü çünküüü Neyse oglum 3,5 yaşında Bebegim dogdugunda 4 yaş olacak aralarında ve bana göre cok iyi bir yaş aralıgı☺️☺️
beyzzsenturkkk zeynepsena01 korunmadım zaten cocuk istiyordum geri çekilme yapıyorduk ama korunma yöntemi değil ben yinede hamile kalmıyordum😂 sonra korunmayı bıraktım ilk ay kimyasal gebelik yaşadım 2. ay hamile kaldım