irmairma Solin27 28+5 valla bi bana mı zor geçiyor acaba 😕 kaburga ağrısı bel ağrısı halsizlik daha nelerr
dilaraacet Solin27 29 haftadayım bende bel ağrıları adet ağrısı gibi ağrılar ve halsizlik hep uyumak isteme var normal mi acaba bide kaburga ağrısı valla her gün bu ağrıları çekiyorum yoruyor insanı artık🥲
kizinaasikanne Solin27 25. Haftanın son günündeyim 🙈 korku başta olmak üzere heyecanlıyım ikinci bebeğim olucak inşallah ama sanki ilkmiş gibi çünkü kızım 15 günlükken kucağıma aldım ve o bana gelene kadar dikişlerim iyileşmişti şimdi nasıl olucak bilmiyorum 🙈
Solin27 Es07 aynı haftadayız canım sağlıkla alalım hepimiz inşallah kucağımıza bende de korku heyecan karma karışık duygular içerisindeyim 🙃
pfa iremcansu35 Aynı şekilde benim de öyle yastık yukarda yatıyorum midem yanmasın diye yine yanıyor 🥺
peri007 28+2 deyim bende 2. Gebeliğim, 8 sene aradan sonra bir kızım daha olacak inşallah, gece uyku problemleri, bel ağrısı, karında sertleşme ve küçük kızımın sert hareketleri ile geçiyor süreç, tüm annelerin Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Solin27 dilaraacet 27 haftada bende çok şiddetliydi gece gündüz yatamıyordum normal dedi doktorum büyüdüğü için karın bağlar genişliyor muş
ccylnn Haftaya yeni girdim. Dün gece ilk kez çok şiddetli bir kaburga ağrısı yaşadım çok kötüydü. Uzun süre ayakta kalınca veya sandalyede oturunca bel ve sırt ağrısı çok oluyor. Heyecan korku hepsi bir arada karmaşık duygular içerisindeyim🥹Rabbim hepimize kolay bir doğum nasip etsin , bebeleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
arenibekliyoruz Merhabalar bizde 26+3 olduk. Uykusuz geçiyor geceler. Şubat sonu ya da mart başı için Bebek alışverişi yapan varsa neler aldınız?
Solin27 arenibekliyoruz ben sadece kıyafet aldım ama çok fazla almadım beşik vs diğer büyük parçaları bu hafta alacaz daha 🙃 Ama çok yeni doğan almana gerek yok canım hemen büyüyorlar bebekler