Zeynep228 Cicilininkini ya ben asla oyuncaktan çocuğumun dağıttıklarından rahatsız olan biri değilim saat 7 8 oldu mu herşey toparlanıp uykuya geçiyoruz zaten iyi olsunlar mutlu olsunlar gerisi kolay zaten gurbetteyim en azından çocuklarımla kalabalık bir ailem olsun
Cicilininkini Zeynep228 ben asırı rahatsız olurdum takıntıydı bende en ufak sey bile gözüme gözüksün istemeyen biriydim ilk iki benden cok cekti bu konuda diyebilirim 🫣🫣 ne güzel en bastan böyle düşünmen ben anca 3den sonra çocukların cocuk kafasına inmeye basladım
pinarersu nnmmggg yok henüz öğrenemedim. Geçen hafta ikili test yaptırdım. Zaten uyuyordu benimki hiç kimildamiyordu. 2 hafta sonra gel dedi. 17 sine aldım. Hem sonuç hem kontrol için. Belki o zaman hareketli olursa görünür:)
Mrve93 Benim de beş yaşında bir oğlum var, iki buçuk sene spiral kullandıktan sonra Eylül ayında çıkardık aynı ay hamile kaldım gönlünüze göre olsun inşallah sizin de 🥰🙏🏻
rabisimm Zeynep228 aynen öyle. Üstelik ara kanama da yapıyor o da sıkıntı. Ama bana göre en iyi korunma yöntemlerinden biri de o. Olsa olmuyor olmasada olmuyor 😏🤭
leyladerler cylnboran04 bakırlı hormon içermediiiğinden dolayı iyi ama regli normalden bi iki gün uzuyor ben 4 sene kullandım herhangi bi kayma bel ağrısı olmadı
leyladerler cylnboran04 doktor takıyor muayene ücretinden ayrı fiyatlandırılıyor . Devlette dışardan alınıyor diye biliyorum