fatmanurr50 Merhaba arkadaşlar yeni doğan bebek için hangi deterjanı almayı düşünüyorsunuz sıvı deterjan olarak mı yoksa granül olarak mı almayı düşünüyorsunuz?
ebrudefnee fatmanurr50 ben küçükken siveno almıştım doğal içerikli diye onu kullandık granül kullanmadım hiç ama lekeler için öven var biraz daha büyüyünce 1 yaşından sonra felan e bebeğin sıvı deterjanını aldık
aysezgi fatmanurr50 Siveno kesinlikle. Alerjik olduğum için Uni baby kendime kullanıyordum ama asla durulanmıyor. Bitmiş makineyi bir daha çalıştırdığımda çıkan köpüğü görünce şok olmuştum. Belirtilen ölçünün de çok azını koyuyordum bu arada. Siveno da şu an indirim de var. Takip ederseniz çok uyguna geliyor.
Elovee Granul sabun kullaniyorum bu bebegimde de öyle yapicam. Artik eşim ve kendim icinde oyle kullaniyorum. En sağlıklisi en temizi o. Hele bir de alerjik bebeginiz varsaaa asla baska birsey kullanmayin.
teachermomyy23 Siveno aldım daha bebeğim doğmadı ama 2 kez kullandım kıyafetlerine şimdilik güzel gibi duruyor beğendim.