Cprelf cdss yok daha almadım ben 34+2 deyim bekliyorum 35 de gel dedi o zaman belli olur herhalde nasıl doğacağı 😅günü
Busbusefe cdss yok canım almadık ben normal istiyorum bebiş de daha dönmedi inşallah döner ilki normal olmuştu
Bdks98_ cdss selamlar normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa şuan 36.haftadayız doktorum 40 a kadar yolu var dedi normal olacağı için ne zaman gelecek belli değil :) 37-38 de gelsin istiyorum :)
cdss Cprelf sizin de çok bir şey kalmamış günü hemen vermiyor ama nedense bana 36 da verdi işte 😊 sizinkinin adı ne olacak ☺️
Cprelf cdss günü ne zaman alcam acaba , ben normal istiyorum ama olur mu bilmiyorum canım , Almila düşünüyoruz şimdilik 😌
cdss Busbusefe evet canım cuma günü kısmetse , süslemek için bir şey almadım anlaşmadım da açıkçası sadece kapı süsü asacağım, inşallah senin de gönlüne göre olur her şey ☺️
Busbusefe Cprelf canım ben dün odalara baktım süslü odalar da vardı çok güzeldi ama şans işiymiş denk gelirse o odaya geçiyormuşsun öyle dediler
cdss Busbusefe @Cprelf doğurdum kızlar ameliyat süreci çok güzel geçti herkes çok ilgiliydi biz kavuştuk darısı başınıza 🥰