iremonliine kızlar selam bugün 31. haftaya girdim yaklaşık 4-5 gündür hareketleri daha derinden geliyor önceden daha sert hareketleri olurdu dışardan görürdüm böyle bir durum yaşayan var mı?
AslanEge iremonliine benimde 30. Haftada hareket azlığından koşarak doktora gittim canım pozisyondan kaynaklıydı kafası yukarıda ayakları aşağıdaymış 34. Haftaya kadar düzenli hareket hissetmemen normal dedi ama 1 hafta sonra normale döndü ama sen yine de bir doktorunla görüş için rahat etsin
Es07 iremonliine ben aşıdan olduğunu düşünüyorum Sağlık ocağı doktorum istemezsen 2.dozu olmayabilirsin dedi Kadın doğumcumla görüşeceğim
iremonliine AslanEge ayyy sanırım benimde öyle mide kısmım taş gibi oluyor sanırım kafasından dolayı çarşamba günü kontrolüm var 28 haftalıkken aşağıdaydı kafası belkide döndü 🥹
Gecegunesi Ben aşı olmadım ama 28/29 haftada içimde halay çekerken şuan 30+ lardayız evet hareketi çok çok azaldı hatta bi tedirginde oldum ama burada başka postlarda da okudum. Sanırım normal bir durum .. inşaAllah öyledir