Ecrin_47 Kızlar yarın şeker yüklemesi için doktora gideceğim dua edin lütfen güzel şeyler çıksın şimdiden teşekkür ediyorum 💐💐💐
Ecrin_47 Es07 tadını beğeniyorum cnm ama ya şekerim cıkartırsa diye korkuyorum daha önce ki gebeliğimde çıktı ve diyet falan yaptırdılar o zaman 23 kilo aldım hamilelik boyunca ama şimdiye kadar 4.5 kilo aldım 25+3 günlük olduk
Elifinizz5461 Umarım inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 24. Haftada yaptırdım yüksek çıktı maalesef evde diyet yapıyorum hergün şeker ölçümü yapıyorum
tsl Elifinizz5461 merhaba bende haftaya yaptırıcam ama kararsızım yaptırıp yaptırmamakta. Normalde tahlillerinizde şekeriniz yüksek çıkıyor muydu yoksan şeker yüklemesi ile mi öğrendiniz şekerinizin olduğunu
Ecrin_47 Es07 kaç gündür tatlı tuzlu yemiyorum güzel sonuç alırım diye ama canım tatlı çekiyor yarını bi atalatayım 🤣
Ecrin_47 bebeklerim__ inşallah cnm buna ihtiyacım var gerçekten 36 yaşında olunca doktorlar olayı abartıyorlar san ki 100 yaşındayım 😂😃
Ecrin_47 bebeklerim__ işte 35 ve üzeri yaş riski olarak kabul ediliyor ve hep en kötüsünü düşünüyorlar 🤭
Elifinizz5461 tsl Doktorum önerdiği için yaptırdım bende normalde daha önceki tahlillerde şekerim yüksek değildi şeker yükleme testiyle öğrendim. Yaptırıp yaptırmamak size kalmış tabi doktorunuz da önerdiyse eğer bence yaptırın.