sari_papatyam Kızlar nasıl sizce, liseye giden yiğenim arkadaşının adı olduğunu, biraz zorbalandığını söyledi, aksakallı bi dede vibe veriyor da dedi🥲
namkol1 sari_papatyam Tam ergen kafası belli oluyor Tanıdığım bilge ismindeki çocuklar çok aktif akıllı ve atılgan çocuklardı :) ve bilge ismini çok beğeniyorum
kizmizimavi sari_papatyam benim arkadaşımın ismi Bilge, görseniz öyle güzel bir kız kiiii hiç de ak sakallı dede gibi değil 🙊🙊 çok da güzel bir isim bence çok beğeniyorum ben
sari_papatyam adatuna çok güzel uyumlu olmuş🥰bende tek isim seviyorum ama bilgeyi de biraz yumuşatmak mı lazım ikinci isimle bilemedim
sari_papatyam namkol1 aynen ya zar zor içime bir isim sindi 33. Haftadayım😅 duymuş da aradı beni sakın koyma teyze diye tam ergenler, kız da çok tatlı akıllı bir kızmış ama dalga geçildiği için adını sevmiyormuş🥲
sari_papatyam namkol1 bşraz ağır bir isim mi diye düşünmeye başladım ben de ona bir yük mü yüklüyorum bilge olmak çalışkan olmak gibi gibi, 6 yaşındaki kızımın adı sare ona sordum nasıl diye o da diyır abla adı, benim adımı bilge koysaydınız abla benim😂
adatuna sari_papatyam ben bilgeyle zorbalanan görmedim ama çevremde her isimle çocukken mutlaka dalga geçilmiştir yani aşırı absürt bir isim olmadığı müddetçe takmamak lazım
sari_papatyam Maviice evet hamileliğimin başından beri sevdiğim her isme bir şey denildi sıra bilgeye geldi🥲
eminaas sari_papatyam ben çok severim sevmediğim bir kuzenim adı diye koyamacagim .ama kız gayet sessiz uyumlu ve çalışkan biri
bebeklerim__ sari_papatyam kuzenimin adı bilge ben cok seviyorum. Zorbalanmaya müsait degil aslında ama
sari_papatyam bebeklerim__ ben de şaşırdım açıkçası böyle bir tepki alınca, son dönemim popüler isimlerinden değil ama ger dönem ağırlığı olan hoş bir isim diye düşünüyorum
Gul1402 sari_papatyam merhaba kizim 3 aylim olacak ismi Bilge, herkes cok beğeniyor. Şimdiki saçma sapan anlamsız isimlerden sonra Bilge hem anlamli hem zamansız hem de cok güzel geliyor kulağa 💗 hem öğretmenim ergenler veya cocuklar emin olun bütün isimlere lakap takıyorlar