Bebivekedi Kızlar doğru korunma yöntemini seçmek istiyorum emziren annişlerimiz hangi yöntemi seçtiniz spiral taktıran var mı memnun musunuz
Deleted33000 Bebivekedi eşimden olabildiğince uzak duruyorum lohusalıktan sonra adet de olmadım henüz bebeğim 5 aylık
zamansmomm Bebivekedi emzirirken kullanılabilen ilaçlar var emzirirken onu kullanıyordum bıtınce normal hormonlu ılaca gectım bır ay ıcmedım osteksızlık yapıyordu cok hamıle kaldım
osimdiannee Bebivekedi bende mümkün olduğunca kocamdan uzak duruyorum 🤣🤣 hayırlısı bebeğimi tam dokuzuncu senemizde kucağımıza aldık. İkinci hemen olur mu bilemiyorum 🤷 doktorum iki sene bekle demişti.
Bebivekedi Deleted33000 ahahah çok hoşsunuz emzirirken doktorum bana normal demişti adet olmamayı ama korumaz demişti
eminaas Deleted33000 adet olmayana kadar hamilelik olmaz diyorlar doğru acaba .bu arada sizin yönetemi ben de yapıyorum kocamdan uzak duruyorum 😂😂😂
Kkardelenn1 Deleted33000 ayyyy bende öyle 2 gün sonra 5 aylık oluyor bebeğim ve hala adet olamadım bende mümkün olduğunda uzak duruyorum 😂😂
Deleted33000 Bebivekedi adet olmak istiyom ben artık karnım patlayacak gibi oluyo sinir bı geliiiiiiiiy bı gidiiiiiiy anam 😅😅😅😅😅
aslhnkrts9 Deleted33000 bu hissi çok iyi biliyorum bende tam 10,5 ay olmamıştım darısı yakın zamanda sana olsun inşallah 😂
bebeklerim__ Deleted33000 ay bende bende ya bide esim sürekli sorup duruyor daha niye olmadın ne zaman olacan diye beni sinir etti birsey den mi şüpheleniyor bilmiyorum geriliyorum hocam shsjja
hemsireannee2 Deleted33000 Ben doğumdan 1 sene sonra oldum oda doktora gittim doktor kontrolünde ilaç içtim öyle oldum . Ama dediğini gibi olmadan önce şişkinlik çoktu
Mzgnn0234 Deleted33000 ilişkiye girmek adet almayı tetikliyor. Benim eşim gurbette çalışıyordu. Arkadaşım eşin gelince adet olursun dedi hiç inanmadım ilk çocuğumda hemen oldum ikinci de eşim gerçekten geldiğinde 2 hafta geçti geçmedi adet olmaya başladım. Bilginize 😄
aslhnkrts9 Deleted33000 ay çok zordu aktif emZirdiğim için kafayı yedim şiştim şiştim doldum sinir stres hat safadaydı bi anda rahatladım olunca olamamak çok zor
Deleted33000 bebeklerim__ yok aman neyden şüphelenecek sanki boşver zaten stres oluyor insan bide kocanı takma sal gitsin bacım gerilme hiç
bebeklerim__ Bebivekedi iğne istiyorum ben ya . Acaba iğneyle hamile kalan var mı bu başlıkta açacaktım bende