Aysingeldiislerdegisti Yenibaslangic bence şekerden daha çok korkmalısın yükleme yapöadan teşhis koyamaz teşhis olmazsa tedavi olmaz tedavi olmazsa sonuçları ağır olabilir şekrr yemen şekerini çıkarmaz ki ekmek pirinç bütünnmeyveler hepsinin içinde şeker var.
Yenibaslangic Aysingeldiislerdegisti yaptirdim canım yükleme 75gr yaptık sonuçlar düşük çıktı allah'a çok şükür..
zeynepnazli Sevdalinka_30 50 gr ile 164 çıkıyor neden hala ikinci kez yükleme yapıp sizi bayıltıyolar ablama da aynısı olmuştu iş bilmeyen sağlıkçılardan işinin ehli olana da güven kalmıyor
Busrababuz Sevdalinka_30 Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle 🙏🙏🙏 sağ salım çocuğunu kucağına almayı nasip etsin
Sevdalinka_30 Veten her halükarda vuruyorum benim düşük çıkmıyor zaten yüksek çıkıyor ancak insülin düşürüyor
Fethiye Sevdalinka_30 canım resmen aynı şeyleri yaşamışız 29+5te gittim benim kızımda 1.750 idi şuan 31+4teyim diyet yapıyorum insüline başladım ekmek yemiyorum hamur işi tatlı herşeyden gözüm kalıyor ve umarım doğumdan sonra kalıcı olmaz ve sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Sevdalinka_30 Fethiye çok zor arkadaşım ya İnan ki ağzıma bir şey aysam acaba mı diye düşünüp ölçüyorum hemen kalıcı olmazmış Dr öyle söyledi 3 ay sonra hiç bişi kalmaz dedi senin kızda maşlaah
gulyuzlu pelin_emrh normalde Yemen'e yediklerine miktarına dikkat ediyor muydun Bnde kilolu hamile kalanlardanımda
Drysmsn Bende sabah şeker yüklemesi yaptıracağım çok korkuyorum sonuçlar dan cunki şeker hastası olduğumu düşünüyorum 😞
Hlyela Sevdalinka_30 valla Doğum yaptım ama hiç ölçmedim sadece Doğumdan sonra 24 saat takip ettiler hem beni hem bebeği normal çıkıyordu ama ben şimdi herşeyi yiyorum özellikle şekerli şeyler çok istiyor emzirdiğini için diyet falan uygulamıyorum ve şekerimi de ölçmüyorum kafaya takmayın çokntaktım ben hamilelikte hiç gerek yokmuş
Saliserh Hlyela ben de dün yaptırdım tokluk 50ml 183 çıktı , açlık ölçülmedi sağlık ocağındaki dr yazmayı unutmuş. Dahiliyeye gidicem ben de. Şimdi buradaki yorumları okuyunca korktum açıkçası