ucbebelianne Kızlar 10 haftalığız ve yalansız 3 haftadır beni rahatsız eden huzursuzluk ve kaşıntı var memede sadece. Ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum. Bu süreciç normal mi 3. Gebeliğim ilk defa başıma geliyor
Havin49_ ucbebelianne ikinci gebeliğim ikisinde de meme kaşıntısı var ve aşırı hassaslaşıyor kaşıdığım gibi lan atıyor benimkinde
QBuse1123 ucbebelianne benim.ilk gebeligim oyleydi parcaliyirdum kaniyirdu o derece kaşınıyorum şuan hamileyim.sukur o kadar olmadi
Fatmanur_0416 ucbebelianne benim ilk gebelik benim de başlarda öyleydi sonradan hepsi çatladı doktoruma söyledim vücudunda neresi kaşınırsa çatlicak demektir hemen önlemini al demişti
ucbebelianne Fatmanur_0416 daha erken ya çatlaması için bilmiyorum ne yapacağım. Önceki gebeliklerimde asla böyle değildi
Dinolisoo ucbebelianne ben de kaşınma hissettiğim gibi yağ sürüyorum geçiyor. Sürmezsem çok kötü oluyor
Gzde_defne ucbebelianne valla maske tak da sür canm yoksa çatlarsın benimde gece kaşıntım oluyordu senin haftalarında yağlıyordum iyi geliyordu kokusuz bişeyler dene.maksat nemlendirmek
Fatmanur_0416 ucbebelianne valla benim ilk 3 ayda mosmor çatlaklar oldu 3.aya girmeden halen de devam ediyor
ucbebelianne Fatmanur_0416 anaaa olabilir o zaman ya hayatımda böyle bir kaşıntı ve hassasiyet görmedim
Fatmanur_0416 ucbebelianne benim de öyleydi yüzüstü uzanamıyordum bile çevreme söylediğimde psikolojik dedi bende umursamadım ilk gebelik diye bir baktım mosmor olmuşlar hepsi çatlak öyle devam etti 3 gün önce doktoruma gittim bana dedi ki vücudunda neresi kalınırsa bil ki orası çatlayacaktır gerçekten de öyle oluyo 🥺