Busraaras Merhaba arkadaşlar cuma günü beta 23 bu gün verdiğimde 49 çıktı bana biraz yavaş bir artış gibi geldi sizcede öyle mi ben mi çok endişeleniyorum
gizemli00 Busraaras benimki 28.7 idi bir hafta sonra tekrardan kan verdiğim de 1443 çıktı sizde bir haftra bekleyin günden güne artacak bana da kimyasal gebelik dediler şükür ki öyle bir şey olmadı
Busraaras Melike3506 biraz yavaş artıyor gibi geldi bana arkadaşım endişelendim biraz yarın doktor randevum var ama stres yapıyorum çok dış gebelik olabilir mi diye yada sağlıksız olabilir mi diye
Melike3506 Busraaras şu an bu değerlerle doktora gitsen doktor bir şey yapamaz kese gözükmez çünkü 2 günde bir kan vermeye devam etmelisin sağlıksızsa zaten betan değerin düşecektir. Dış gebeliği de sadece kesen görüldüğü zaman anlaşılır şuan bu değerlerle bir yorum yapamayız sadece kendini boşuna stresse sokmuş olursun
gizemm65 Canım iki katına çıkmış zaten gayet iyi de gidince birşey yapmıyor vajinal ultrasondan bakmak istemiyorsan bekle biraz . Beta artsın sonra git 3000 olduktan sonra kese gözükmesi için
Busraaras @“gizemm65”#p38746220sağol arkadaşım doktoruma güveniyorum kızımda doğumumu onda yapmıştım vajinal ultrason zarar verir mi dersin böyle bir durum varsa söylersem istemediğimi yaptırmayabilirim beklemek istediğimi söyleyebilirim
gizemm65 Busraaras ya zarardan ziyade bazı kadınlar korkuyor mesela ben . Bide bazen çık nadir kontrol sonrası ufak kanama olabiliyor o stresi yaşamaya değer mi bilmiyorum . Ha bazılarında ise hiç sıkıntı olmuyor
Ayln- Benimde az az artıyor senin gibi 2 gün arayla verdim 29 53 136 253 çıktı yarın kontrol için gidicem bakalım doktor ne dicek artışa
Busraaras Ayln- ben bir anda artış oluyor yada daha yüksek artışların olduğunu düşündüğüm için bende mi sıkıntı var dedim yarın inşallah sendende güzel haberler gelir 🙏🏻 bu arada regli kaç gün geçti senin bu son sonucuna göre
Zeynep-1999 Benim de öyle 5,42 2 gün sonra 11,35 çıktı Salı günü bir daha vereceğim inşallah güzel artar
Busraaras Zeynep-1999 şimdi sizlerden böyle yorumlar gelince bir nebze rahatladım arkadaşım bir sıkıntı mı var diye korkuyorum ister istemez inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum sizlerden lütfen yazın yarın kontrollerinizden sonra bende gideceğim bende haberdar ederim dualarımda sizlerde olacaksınız inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻🥰
ela1128 Zeynep-1999 sizin kaçıncı günde çıktı bu değer ben yumurtlama gününden 3 gün sonra kan verdim 1.07 çıktı
Busraaras gizemm65 büyük ihtimal kese görünmeyeceği için ısrarcı olmaya bilir doktorum aslında haklısın onunda ayrı bir stresi ve kasılma durumu var zaten zar zor gebe kalmaya çalışıyoruz risk korkusunuda yaşamayalım üstüne 👍🏻🫣
Ayln- Busraaras benim şuan tam 1 hafta gecikti son sonucumda 255 doktor artış güzel hafataua gel dedi
Elfksogl Busraaras canım benimde cumartesi 22 çıktı bugün verdim 47 çıktı küsüratları yazmıyorum bende aynı durumdayım 🥹
Busraaras Ayln- anladım canım çok teşekkür ederim İnşallah daha da çok artar korkularımız endişelerimiz kaybolur
Busraaras Elfksogl anladım canım normal o halde hepimizin bu durumda Yarın tekrar kan istedi doktorum bu gün muane etti dış gebelik riskin yok kese zaten gözükmez çok erken dedi yarın beta ve progestrona bakalım değerler katlanıyor normal çıkarsa duruma göre konuşuruz tekrar dedi
Busraaras Elfksogl ayyy inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 mutlaka yazarım sizlerde haberdar edin lütfen 🙏🏻🥰
Busraaras Elfksogl merhaba arkadaşım az önce beta 158 çıktı doktorum aynı zamanda progestrona da baktı ikiside normal şuan için herşey yolunda iki günde bir kan vermeye devam edicez çünkü henüz bu gün 4+2 desin dedi Sanırım kalp atışını duyana kadar benim tedşrginliğim devam edicek Siz ne durumdasınız güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏🏻
Gamzedora Benim ilk 42 sonra 59 sonra 262 daha sonrasında 1081 en son 2456 oldu , şu zamanda en sağlıklısı beklemek
Busraaras Gamzedora ne güzel ne mutlu size bizede örnek umutlu sonuçlar oluyorsunuz yazarak çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰