Aycann12 Selam hanımlar ben Bebek arabası almayı düşünüyorum. Saraçhaneden bisiklet çarşısından acaba hangi marka alıyım hangisi kullanışlı travel sistem ama bide 1000 tl yi aşmasın fazla 😍
istkizannesi Deletedmom277 Aycann12 ben Wellgro tavsiye etmiyorum canım kim aldıysa etrafımda tekeri elinde kaldı 8 ayda. Puset örtüsü yırtıldı vs vs. Deneyimleri olumsuz oldu yani. Kendim prego ımpala alacağım indirime girince. Mavisi uygun da bakalım diğer renkleri de düşer diye bekliyorum
KaderAdnan Aycann12 wellegro q3 mü q5 mi ne onu aldık bizde 700 tl ye çok güzel gerçekten ama arabanın arka koltuğunu kaplıyor söylim çok büyük bagaja da sığmıyor
istkizannesi Aycann12 bilemiyorum kuzum doğumdan bir gün öncesine kadar vakti var bakalım😊😊 acil değil diye beklicem bi süre. Impala veya quatro ikisini de şiddetle tavsiye ediyorum 👍🏼
araskubra aliexspress burdan alisveris yapan varmi acaba esim burdan almayo cok istiyo ama ben bilmiyorum
Kahramanlar araskubra büyük ürünler gümrükte kalabiliyor yani gelmeyebilir ayakkabı çanta kıyafet vs aldık ama büyük ürünlerde sorun oluyormus diye duyduk
Momoz araskubra 100euro/dolar üstü gümrüğe takılıyo. Ki artık uygun fiyatlı ürünlerinde temini sorunlu parayı riske atmaya değmez bence
suleee45 istkizannesi quatroyu banada tavsiye ettiler videosunu flnda izledim katlanınca küçücük oluyo gerçekten ama ben ya siyah yada grisini istiyorum oda malesef baya pahalı 😅
istkizannesi suleee45 evet işte maalesef. Bende o yüzden şimdilik mavisine yakın duruyorum. Tatlı ki mavi ama bakalım
Aycann12 suleee45 ben bugün gitim quatro casual Bebek arabası normal fiyatı 2100 tek kalmış diye 1500 dedi bana yeşili bide kırmızısı kalmıştı ama gayet güzel belki onu alırım
suleee45 Aycann12 gerçekte grisini gördüm ben sadece diğer renklerini nette gördüm gerçekte görmek daha farklı tabi