K-2 Kızlar 37+6 dayım nst de sancı vs çıkmıyor herşey yolunda normal doğumu bekliyoruz sizce tüm tuşlara basmaya başlamalıyım 40 haftayı geçer de doğurmazsam diye endişeliyim 😂
Papatyam7134 K-2 yaa bende 37+5 im gerçekten çok rahatım şuan hiçbişey hissetmiyorum 😅 hiç yakın gibi hissetmiyorum napmak lazım
sari_papatyam K-2 yani içerde bakmak daha kolay ama siz bilirsiniz 😅37 artık normal doğum zamanına erişmiş oluyor basılabilir 🙏🏻
K-2 Bdyg doğum kanalında diye bir şey demedi doktorum ama normal doğum pozisyonunda gelişi güzel baskı yapıyor dedi doğum kanalında demek mi oluyor acaba
K-2 Papatyam7134 valla doktorum hurma ananas yiyebilirsin dedi ve adaçayı içmemi söyledi hurma ananas yemeye başladım ada çayı da içmeye başlayacağım artık 😂
cylnboran04 K-2 ilk doğumum suyum geldı ikinci doğumum Hıc bırseyım yoktu keyfı hastaneye Gıttım 4 cm açıklıkla bırakmadılar
rabisimm cylnboran04 benimde ikinci doğumum olacak. Ekstra bişey yapmış mıydınız acaba açılmaya etki etmesi için. Ne kadar var iki doğum arasında ?
Eddyy Ayy bugün ben de 37+6 oldummm, ve ben de hiçbir şey hissetmiyorum🤣 hatta doğum çantama koymam gereken bi iki şey kaldı onları da yıkadım ama hala koymadım🤣 odasını bile kurmadım daha tam olarak sadece kıyafetleri yerleştirdim🤣🤣
K-2 Eddyy bende aynı şekilde çok rahat davranıyordum 😂 ama her an her şey olabilir bence hazır edin hemen
cylnboran04 rabisimm Hıc birsey yapmadım açılma için sadece o gün evi komple sildim süpürdüm sonra sıcak duşa gırdım hastaneye gittim keyfı Altan baktı 4 cm açıklık var dedi artık bırakmadılar 1 buçuk yaş var iki oğlumun arasında
rabisimm cylnboran04 benim kızım 4 yaşında. Aradaki uzun mesafe acaba kolay ve hızlı olur mu diye düşündürüyor 😏 Kaç haftalıktınız?
3bebekliannee rabisimm Benim kızımla oğlum arasında 4.5 yaş var 2.doğumum da açılma daha rahat oldu kendi sancım olduğu için de rahat gelmiş olabilir bana çünkü kızımı suni ile doğurmuştum 🙈