mertrugs Benim daha cinsiyeti belli değil 7+5 ama yazmak istedim 😂.. içimde inanılmaz mutluluk ve korku var 1 oğlum var 3 kaybım var korkuyorum ama çokta heyecanlıyım. Çift yumurta ikiziymiş sizlerde tek mi çift mi
Hndmomy ikosunbebisi Ay bizimde cuma kontrolümüz 🤭 sizin bir önceki kontrolünüz hangi haftaydı gelişimleri nasıl acaba ? Bizde 35-36 ları görürüz inşallah 🤍
ikosunbebisi Hndmomy 10 gün önceydi canım buna da 15 gün sonra gel dedi cuma günü 15. Gün bakalım ne diyecek 🫶🏻 çok zorlanıyorum artık sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 sizinde 33 olmuş maşallah görürsünüz ya ben de 36 yı iple çekiyorum 😅 bu arada bir çok ortak noktamız var benimde çift yumurta erkek 😂
Hndmomy ikosunbebisi Sık sık kontrole gitmek bile çok kıymetliymiş vallaha serklaj olunca doktor hastaneye bile gelme dedi zor sabrediyoruz eşimle 🤭 ben de gittikçe zorlanmaya başladım her gün yeni bir belirti çıkıyor gibi gerçekten inşallah sağlıkla gelsinler🙏🏻 çok şükür bugünler bile benim için hayaldi en fazla 36 olur sanırım 🥹 eveet deneyimlerimizi bol bol paylaşalım inşallah aynı zamanlarda büyüyecekler 🥰🤍