Azrazerin Yeniiannee canım asma aparatı var çok basit birşey kapı süsü yaptığım sayfada satılıyor 9 tl ama 9 tl vermeye değmez bir demir parçası😅😅 en azından iş görür ama benzerini bulabilirsin
Azrazerin Yeniiannee https://instagram.com/annebebek_susleme?utm_source=ig_profile_share&igshid=1rj47sldw6rkj Bu sayfanın hikayesine bak sonlara doğru resimde var kapı süsü asma aparatı
Mom534545 Bende nereye asacagmı bilmiyorm yaaa oda yapmayacagm için oturma odasnamı yatak odasnamı yoksa başka biyeremi bilmiyorm 🤷
Selvis Mom534545 hastaneye götürmicektik aslında. netten baktım kapı süslemeye. Tül yapıp üzerine kapı süsü asmışlar genelde. Ben de ekledim çantaya o sebeple
25agustos Mom534545 bizde oda yapmadık ama beşiğinin olduğu duvara dolabının yanına asabilirim odası olana kadar
031965 5 metre bi kurdela aldık kalınca onunla asmayı deniycez olmadı çift taraflı bant, benim kapı süsüm daire şeklinde içinden geçirip sabitlemeyi düşünüyoruz denemedik ama daha
Azrazerin Yeniiannee ya aslında bu kapı arkasına asılan demir askılardan sadcee bir sapı milyoncukarda bunlar 5 li 3 lü olarak satılıyo ben böyle birşey beklemiyordum gelince şaşırdım😅😅😅