deryaozturkk 16 haftalık hamileyim karın çevremde böyle ağrı sancı gibi bi şey var büyüdüğü için mi başka bi şikayetim yok çünkü yaşayan var mı karon çevresş ve yan taraf
busu1 deryaozturkk Aynı haftayız bende aynıyım böyle karin altım hep gazlı gibi WC ciksamsa aynı ağrı bazı yerlerind dokununca da aciyor karnım
Noyimommy deryaozturkk bebek büyüdüğü için olabilir benim o haftalarda kasıklarım ağrıyodu bide artık aşağı doğru bi baskı hissediyodum karnımda bi ağırlık var gibi uzanın dinlenin eğer dinlenirken de şiddetlenirse doktorunuzla görüşün magnezyum kullanmıyorsanız belki magnezyum başlayabilir
deryaozturkk Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor bana fitil verdi vajinadan ben de bunu vajinadan attım ama böyle sanki erimiş de sıvısı geri geliyormuş gibi sizde de öyle oluyor mu kullanan var mı
minikcivciv89 deryaozturkk fitiller normalde öyle oluyor bence normaldir içerde eriyor fazlası geliyor eriyen fitilin
deryaozturkk minikcivciv89 ya zaten sevmiyorum fitil hiç erkenden yatcam diyeattım sıvı geldi ilk defa da kullanıyorum gemen geldi yaişr yarar inşallah diyorum herkeste öyle oluyotdyr herhalde
kut 26 haftalık oldum o ağrılar hala var arada gelıyor gidiyor mesela kanama olmadığı sürece sıkıntı yapmayın bence ama baktın çok aşırı ağrıyor belkı enfeksiyon vardur doktoruna sormanda fayda var
deryaozturkk kut benim tuvaletimi falan yaparken hiç acımıyor yanmıyor sadece fazla akıntım va o düzene girecek dedi enfeksiyon çıkmış akıntıdan da olur dedi dün başladım kullanmaya İşk defa bakalım