Aylinannesi mrsssblt aynen ben istanbulda kalıyodum eşim suriyedeydi ist da doğum yapcam diye bi hevesle hazırlattım herşeyi sonra buraya gelince kaldı öyle ama olsun napalım bunada şükür 😊 eşim yanımda olsunda 🙏🏻
Aylinannesi mk123 aslında biyerde iyi ya ohh burda kimse zırt pırt gelemicek 🙈😂 cocuğamı odaklancan misafirlemi uğrascan hergün hergün 40 ı cıkınca ist a gitcem mevlüt yapcam herkes ozaman gelir okdr ohh mis 😂
mk123 Aylinannesi tabi avantajimiz cok, en güzeldir çocuğunu sadece sen eğitim buyutuon ya ,kimsenin sesi gelmio, iyi bi anne olma avantajımız oluyo, zaten hep iki aileden uzak bir evlilik istemistm şükürlr olsn oldu😊
mrsssblt Aylinannesi bnde mevlütü İzmirde yapmayı düşünüyorum ama öyle deme insan yanında birini arıyo ben burada kendimi çok yalnız hissettim ilk zamanlar güzeldide sonradan bir arkadaşım olsa,bir yakınım keşke yanımda olsaydı diyorum şimdi.
Aylinannesi mk123 aynen öyle valla kafan rahat olur yok niye gelmedin yok niye gittin hergün biri gelcek fln 🤦🏼♀️
mrsssblt Aylinannesi özel hayat hastanesi Selda Bahçe'ye gidiyordum oda hastaneyle çalışmayı bırakmış epey bir süre kendisine ulaşamayınca Hakan beyi tercih ettikte keşke diğerine devam etseydim dedirtti bu adam bana
Deletedmom398 Aylinannesi espiri tabi orası 😄 bence de çok uygun fiyatlar gerçekten yeni yıl şeyside olur okadarlık beş lira olsun canımızı yesinler 😄
Aylinannesi Deletedmom398 ya gitmeden önce yorumları okudum çok kazık çok pahalı diye eyvah dedim 💩 yedik afedersiniz istdan pahalı sandım bi gittim sezeryan bile 1000 tl ahaha istanbuldaki fiyatları bildğim icin şok oldum sevindim yani 😂
Deletedmom398 Aylinannesi yok değilim burdakiler değişik biraz burunları hava da Maraşlı olsa cevap vermezdi öyle düşün 😂😄
Aylinannesi mrsssblt ya tabi orası öyle canım ben evlendim 2 sene eşimle 3 ayda bi 15 gün görüştük hep annemdeydim belki ondan bana böyle pek sor olmadı yoksa tbiki uzakta olmak kimse olmaması zor yani
Aylinannesi Deletedmom398 evette o gaz tehlikeliymiş bazı yerler almıyomuş bile napım bence bağlarım kenara köşeye 😊
mrsssblt Deletedmom398 Semih bey ya da Önder Ercan'ı bir deneyim diyorum bakalım hangisi şansımıza iyi gelirse