Uykusuzgeceler Ben eşim bağkurdan, Sgk ya döneceği için şuan annelik sgksından yararlanıyorum kendi sgkmız daha bağlanması onda da 60 TL ödüyorum, normal doğum 1200 sezeryan 1000 TL özel oda isterseniz +150 tl daha istiyor fakat bu fiyat benim sigortam olmadığı içindir yani sizin için 30 unda tekrar kontrolüm var bir sorarım isterseniz. İlgisi cidden dört dörtlük denilecek derecede, güleryüzle karşılayıp güleryüzle uğurluyor, pozitif herşeyden önce muayane ve kontrolleri kendi gün belirliyor, ilaç takibimi yapıyor,bende kansızlık mevcutmuş diğer gittiğim doktor bir ilaç vermişti hayatım zindan olmuştu resmen hamilelik değil hastalık derecesine getirmişti hamileliliğimi ve ilacı bırakıp bana her sabah bir kase kayısıyla acı su kahvaltın olsun dedi dalga geçer gibi semih beye gittiğimde semih bey direk sen napıyorsun bize kan lazım dedi ve farklı ilaç verdi bu dönemde idrar yolları enfeksiyonu olmuşum, gripte eklenmişti ben verdiği ilaçları ihmal ettim,KBB gitmiştim onun verdiği ilaçları kullanıyordum onda bile sen gribi atlatırsın kan ve antibiyotiğini kullanmalısın dedi adam gözünden anlıyor o derece 😊 ve ben mesela Ahmet Hakana her defasında bir dünya para bırakıp cıkmamıza rağmen böyle bir durum görmedim kendisinde ne ilgi, ne alaka randevu tarihini Ahmet Hakanda kendim belirliyordum belirlediğimde gidemesemde umurunda olmuyordu fakat semih bey öyle değil. Uzun oldu 🤭 kusura bakma ama bence kendisine gitmelisin.