Aylinannesi Deletedmom398 haklısın canım doğum öncesi düşünceler işte sürekli farklı seyleri kafaya takıyo insan insallah layıkıyla büyütürüz ..amiin insallah 🙏🏻🤗 bu arada duydumki hastalanmıssın 🙈☺️
Deletedmom398 Aylinannesi hamilelik iş durumu kolay etkilenir kimse olsa.sonunda ya hastalandım inanırmısın hastalanmama bu kadar sevineceğimi düşünemezdim 😄
Aylinannesi Deletedmom398 ya ama ben unuttum kusura bakma hastalanmadın diye sevinmen gerekmezmiydi 🙄 düsündüm bulamadım da 🙈
Deletedmom398 Aylinannesi onun iÇin değil ya gün gün yaklaşıyorum ya artık hamileliğe ona heyecanlanıyorum inşallah son hastalanmam olucak ☺️
Deletedmom398 Aylinannesi Perşembe gidicez eşimle dr a bakalım ne dicek yumurtlama durumuma bakıcak heralde hakkımızda hayırlısı
Aylinannesi Deletedmom398 admin yazmıs en son canım böyle bi proje düşünülüyomus ama yakında olcakmıs suan icin yasakmıs . La ne insanlar varya valla pes
Deletedmom398 Aylinannesi e nasıl güvenecekler acaba yardım edileceklere inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır
Duyguuumm Aylinannesi şuan kendimle ilgili bi konuda bilgili topluyorum valla canım bilmiyorum var mı yok mu 😂