mk123 Deletedmom398 hiç sorma kapalı çarşıda haftada 1 yerdim mutlaka o tepsiyi😀valla hayatın lezzeti bir başka ya sırf yemekleri için gidilmeli bence oraya
mk123 Deletedmom398 esimle gidioduk tek kisilik kucuk tepsilrden yaptırıyorduk anca o bitiriodm, o dediğinde aile doyar😂neyse ben konuyu kapatim yoksa uyku tutmaz beni yemeklerden😀
mrsssblt Aylinannesi maraşta öyle lohusa takımı falan varmı,varsa da nerede bilmiyorum inan.İnternette indirimler oluyor ben öyle alacağım bir takım,bir takımda bizimkiler izmirden getirecek gelirken
mk123 mrsssblt ayy valla hiç sorma nerden cikti bu yemekler, sanırım duygunun hatayliyim demesinden 😊
mrsssblt mk123 😁😁😁 Yarın ilk soluk dönerci olacak hepimizde öyle bir anlattın ki yani böyle reklamı dönerciler yapamazdı👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Aylinannesi Deletedmom398 oyüzden böyle ıfak tefek seyleri dert etmemek lazım kıymet bilin kızlar valla bide dua edin bize 🙏🏻
mrsssblt Aylinannesi Bence çıkılır zaten aşıya falan gidiyorsun nasıl çıkmayacaksın ki hurafe onlar yaa şimdi herkes çıkıyor ben inanmıyorum yani🤦🏻♀️
Aylinannesi mrsssblt valla bilmiyorum ya biri öyle diyo biri böyle 40 günde cok ya alı diye maraşa filan götürürm bari😂
Deletedmom398 Aylinannesi haklısın ne desen canım şükür her halimize sende sıkma canını inşallah o Suriye son ayrılığınız olur