ay_isigix Kızlar 32, haftada doktor randevum var perşembe günü yani doktor nstye bağlar mı bu haftalar da bağlanıyor diye duymuştum da tecrübesi olan yazabilir mi sancı çıkarsa ne yapıyor
Nlbl ay_isigix eger ki sikayetiniz varsa baglıyorlar yoksa 34 e kadar baglanmıyor diye biliyorum sancı cıkarsa ona göre mudahele ediliyor serum ilac vs
mucizem__ ay_isigix normalde 35 den sonra bağlıyolar ama şikayetiniz varsa nst ister ben geçen hafta gittim 32 de bel ağrısı var sancı olabilir diyip nst istemişti
Havin49_ ay_isigix doktora göre değişir ilk oğlumda 27-29 arası bişeydi beni ilk oğlumda bağladılar alltan hiç muayane olmafı
ebrudefnee ay_isigix şikayetiniz yoksa 34-35 de nst ye bağlıyorlar diye biliyorum bende ilk o haftalarda girmiştim
baharbahce27 ay_isigix ben 32 haftada girdim nst’ye bir şikayetim yoktu doktorum yapalım dedi yaptık, hastaneye ve doktora göre değişiyor bu durum
Seren22 ay_isigix doktora göre değişiyor iki doktora gidiyorum ben bir 30 dan sonra diğeri 34ten sonra bağlıyor nstye
Noyimommy ay_isigix benim de doktorum 32. Haftada rutin bağladı o haftalarda bişey demedi ama 36. Haftadan sonrakilerde sancın çıkarsa bi vajinal muayene ederiz demişti doğuma kadar hiç olmadı sancım
demetov ay_isigix ben 32 de ücretli izne çıktım bu yüzden ailemin yanına geldim il değiştirdim doktorumla yazın görüşmüştüm geleceğim haftayı da konuşmuştuk. 33. Hafta nst ye alalım kan idrar tahlili de yapalım dedi iyi çıktı. Çünkü beni sınradan takip etmeye başladı muhtemelen o yüzden istedi