Dilos24 Tecrübeli anneler yenidoğan için hangi marka emzik ve biberon aldınız, artık almam gerekiyor karar veremiyorum yardmcı olur musunuz💜
aslhnkrts9 Dilos24 biberon ve emziği avent almıştım ikisini de tutmadı lansinoh aldım biberonu onu kullandı
twobabymomm Dilos24 bebeğim emzik tutmadı avent aldım onu bile tutmadı şu an 15 aylık. Biberon de avent aldım onu da tutmadı lansinoh tuttu .lansinoh avente göre ucu daah yumuşak. Ama çoğu bebek avent tutuyo . Arkadaşım mamajoo almış biberonu bebeği tutmamış normal biberonu tutmuş bebise göre değişiyor 🫠🫠
gunesimekardes Dilos24 bibs tuttu benimki. Ama ben ilk 20 gunden sonra verdim yenidoganken aklima gelmedi hic
asil15 Dilos24 3. Gebelik asla kullanmadım ne biberon ne emzik büyük konuşmuşum gibi olmuyum ama yine kullanmayı düşünmüyorum
ebrudefnee Dilos24 emzik almadım ama biberonu Lansinoh marka almıştım akışı anne göğsüne en yakın olan o diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden onu tercih etmiştim ama çok kullanmadık zaten bi kaç kere anca kullanmışızdır uzun süreli hiç ayrı kalmadığımız için biberona da gerek duymadık bi kaç durum hariç
minnos1b ebrudefnee ay Lansinoh mükemmel. Hem göğüs pompası hem biberonları her şeyiyle hayat kurtarmıştı. İlk çocuğumda kullandım. Şimdi yine aynı marka alacağım 😍
ebrudefnee minnos1b bende kızımda onu aldım ama dediğim gibi biz çok kullanmadık uzun süreli ayrı kalmadığımız için hep emzirdim biberona çok ihtiyaç duymadı ek gıdaya başlayınca suyu onunla verdik bi dönem ama sonra suluk aldık bende şimdi 2. Ye hamileyim yine ondan alırım heralde