Miracle_1 Kaç gündür ovülasyon test silikdi az önce yaptım pik gördüm am 17. Gün bugün ovülasyon testi koyu çıkınca yumurta çatlamış mı oluyor sı gibi akıntım oldu dün değerlendirdim bugün de değerlendirmeli miyim
hllasm Miracle_1 t çizgisi daha koyu çıkınca pik oluyor yumurtalama 12-24 saat içinde olacak demekmiş. Pikten sonra t çizgisinin açılmaya başladığı gün çatlamış oluyormuş. Yumurtlamadan çatlamaya kadar ilişki devam etsin diyorlar tutma ihtimali oluyormuş
bkb35 Miracle_1 kesinlikle bu akşamı değerlendirin ben sadece pik olduğu gün ilişki yaşadım ve hamile kaldım tek ilişkiye. Garantiye almak isterseniz de bu akşam ve yarın akşam yapın. Ama bu akşam kesin
hllasm Miracle_1 yani riske etmeyin bence sonra o gün değerlendirsem tutar mıydı ki diye regle kadar kafanıza takılmasın. Tüm tuşlara basmış olun
Miracle_1 bkb35 yaa teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurum bende 🙏🏻yani akıntı artması falan çatlayack yada çarlamış anlamına mı gelir
Miracle_1 Aynı bkb35 aynı gün olup çatlama ihtimali olur mu acaba yine ovülasyon yapmalı mıyım akşam da karşılaştırmak için
Miracle_1 Prensannesi111 sıvı almayım o zaman deneyim inşallah aynı gün çatladığını görürüm ilişki sizce nasıl olmalı
Miracle_1 hllasm yani üç gün üst üste mi diyorsunuz erkekleri ikna etmek de zor ama bakalım 21-27 adetti 27 -29-02-04-06-07 ilişki günlerim böyle pik bugün gördüm sizce yeterli midir
hllasm Miracle_1 inşallah. Normalde bu zamanlar olurdu şükür gelen giden yok. Ama burdan öğrendim ki yumurtlamadan 14 gün sonra regl bekleniyormuş yani 11 Aralık çıkıyor.
hllasm Miracle_1 inşallah isteyen herkes kolaylıkla, afiyetle, hayırla ve sevdikleriyle bu mutluluğu yaşayacak şekilde muradına kavuşsun 🩵