orhismommmmmm Kızlar kanaması olanlar neler yaşadı kaç günde durdu. Bittikten sonra hiç ara ara akıntı oldu mu anlatır mısınız
Nisanmomy orhismommmmmm benim de gebeliğin ilk aylarında yoğun bir kanamam oldu. Apar topar acile gittim doktor kontrol etti çok şükür bebekle ilgili bir sıkıntı yoktu progestan fitil verdi ve istirahat etmemi söyledi. Fitili düzenli kullandım 10 15 gün boyunca tuvalet ve duş dışında ayağa kalkmadım. Kanama birkaç gün sonra durdu çok şükür ondan sonra hiç olmadı. Doktorum stres yapmamanın ve istirahatin çok önemli olduğunu söylemişti
mucizem__ orhismommmmmm 5 haftalıkken yoğun pıhtıli kanamam oldu acile gittim iğne yaptılar fitil verdiler ve kendi Dr um hem iğneye devma hem fitile dedi bir kaç gün kanama devam etti sonrasında kahverengi akıntı devam etti ama haftalar sürdü sizin haftanizdayken de ara ara geliyodu sebebi ise kese etrafında kanama kanalı oluşmuştu çevresini sarmıştı
busonryavrusu orhismommmmmm Aşkım o zaman ben bilemem ben daha 7+6 yım lekelenmem oldu benim de 3 kez progestan kullanıyorum 2 hafta da raporlu yattım yani sana senin haftalarında olan annelerin destek olması daha iyi olur
mucizem__ orhismommmmmm 33 haftalık oldum gayet sağlıklı ve sorunsuz ilerliyoruz ha tek sıkıntı belim çok ağrıyo 2. Gebelik Dr erken doğum olabilir dedi sadece
Nisanmomy orhismommmmmm 31. Haftamdayım çok şükür gün sayıyorum. Hiç stres yapma gebelikte kanama olabiliyor 🌸
orhismommmmmm Nisanmomy iki gün önce kanamam oldu şükür geçti doktor çıkardı eve proteston yapmalı mıyım sence
selenemoon Benim de 5 gün önce kanama oldu progestan fitil verdi günde iki kez kullanıyorum ama dinlenmek mümkün değil 6 gün işe gidip geliyorum malum ve erken olduğu için eşim ve ben dışında gebeliğimi kimse bilmiyor🤷♀️