Kalphanem Merhaba tatlı anneler , kızıma Çiğdem Elif adını vereceğim sağolsun eşimde itiraz etmedi fakat kendince sorguluyor ve etrafındakiler de sorguluyor bazen baya ağır yorum alıyorum sizce ismi bebeğime zarar verir mi ? Bu soruyu şu yüzden soruyorum benim 5 yıl önce Arkadaşım dostum canım o kadar iyi saf temiz kalpli bi kadındı ki vicdanlı içinde Allah korkusu olan Kuzum Çiğdem 4,5 aylık hamileyken bebekle gelen rahim kanseri olduğunu öğrendi sonra aldırmadı yavrusunu direndi 2 kez atlattı ama 8 aylıkken bebeğini kucağına aldığında maalesef kemo terapi ışınları bebeğe zarar vermiş bir gün yaşadı adını Elif koydu dedi ki melek görsen pembe yanakları bembeyaz yüzü vardı kıyamam çok güzeldi dedi sonra kaybetti evladını ardından 5 ay sonra kendi vefat etti aynı meazrda Kızıyla Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun 🤲🏻😢 bende daha hamile değilken bu ismi düşündüm canım ve canı kızının adı olsun kızım olursa Çiğdem Elif diye ama herkes ölünün adı konmaz erken yaşta ölmüş aynı kaderi yaşar iyi şey değil diyorlar bana içinizdeki geçenleri paylaşır mısınız benimle okuyup karar vermek istiyorum 😌 5 aylık hamileyim . Uzun oldu hakkınızı helal edin şimdiden teşekkür ederim 🥰
Deletedmom0909 Kalphanem allah rahmet eylesin cok üzücü gerçekten mekanları cennettir eminim ki ama bence de koymayın derim onlar zaten sizin anılarınızda yaşıyo kızınıza farklı bi isim koyarsanız daha iyi olur bence
mervegedik Kalphanem sen bilirsin tabiki herkes kendine yazilani Yasar ama bende pek hoşlanmıyorum bu durumdan basın sağolsun bu arada
Caglaucrr Kalphanem o tarz düşünce yanlış bence aynı isimde olup ölen milyonlarca kişi var hiç biri aynı kaderi paylaşmıyor Rabbim herkesin yazısını kaderini farklı yazmış isimle belirlenecek bir konu değil bu bence. İnsanların düşünceleri çok tuhaf 😏🤷
Polo Kalphanem sürekli aklına gelecek ... Bence farklı isim koy Kızın kendine özgü olsun.. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar inş
Kalphanem mervegedik amin sağolasın anılarımız da yaşıyor tabiki ama bende kötü manada düşünmedim hani iyi huylu hanım hanımcık çiğdoşuma benzesin kuzusu gibi güzel olsun diye düşündüm
Kalphanem Caglaucrr bende diyorum vefat eden anneannelerimizin babaannelerimizin dedelerimizin isimlerini alanlarımız koyanlarımız var onlar yaşlı bu genç ölüm diyorlar üzülüyorum korkuttular bende sizlere danışmak istedim
Caglaucrr Kalphanem ama şimdi koyduktan sonra milletin bu dedikleri senin kafanı yorabilir dusunebilirsin sürekli hani ya aynısı olursa diye başka isim bul kafan rahat etsin en azından bu düşünceyle kalmazsin 🙂
gizemmm Kalphanem bende ayni fikirdeyim. Neden bu anıyı hatırlayasınız ki çocuğunuza seslenirken ? İyi düşünün. Çocuğunuz isminin hikayesini neden koyduğunuzu sorduğunda böyle bir şey anlatacaksınız. Evet çok üzücü çok yakın arkadaşınız belli ki çok seviyorsunuz ama bence vazgeçin
Kalphanem Polo sevdiğimiz insanlar hiç gitmiyor ki aklımızdan unutmayalım da zaten 🤲🏻 Amin Allah razı olsun inşallah
aybe Olur mu hiç. Siz sevdiğiniz bir insanın adını vereceksiniz. Ölü olmaları hiçbir şeyi değiştirmez. Kalbinizi ferah tutun. Düşünceniz çok güzel.
Esrayusuf Kalphanem kuzum ben okurken çok etkilendim ama şu var benim eşimin teyzesi hoca ben ona sordum dedi çocuğa isim koyarken kime neye göre koyduğun ve anlamı çok önemliymiş çocuk onu taşır mış mesela ben kızım olursa AMİNE koymak çok istiyorum ona bakarsan AMİNE annemizde erken yaşta dul kalmış bende çok araştırıp öyle koyucam bence koyma çocuğun ismini başka bir isim koy çok güzel düşünmüşsün hayırlı bir arkadaşmışsın ama Bunu büyük hocalara sor öyle koy Allah korusun ileride kendini suçlama çocuk adıyla Yaşar
Elifff123 Kalphanem Allah rahmet eylesin canım. Ama herkesin kaderi farklı yazılır. Günümüzde rahmet edipte isimleri çocuklara sıkça verilir. Alakası yok tabi bu benim görüşüm herkes farklı düşünebilir
Esrayusuf Kalphanem evet çok güzel isim inş evladım olursa birde kızım olursa AMİNE ismini düşünüyorum yine araştırıp koyacağım
Newmomy Kalphanem Bence düşüncen cok güzel o ismi koydun diye bebeginin başına kötü bişy gelecegi hurafesi de bi o kadar sacma. Senin ne niyetle koydugun belli. Arkadasın gibi güzel huylu bebegi gibi melek yüzlü olmasını istiyorsn bu gayet doğal ben olsam koyardm amaa sırf çevrendekiler kötü düşüncelerini evrene yolladıgı için ve de seni burada bile yazmaya ittikleri için koyma diyorum ben çünkü koysan da artık bu sürekli senin aklına gelicek. Arkadasının yasadıklarına üzüldmm mekanları cennet olsun kalanlara sabır versin Allah
Kalphanem Newmomy Amin Allah razı olsun 🤲🏻 Evet sırf güzel huylu ben hep imrenirdim dostuma bu yüzden nasip bakalım teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için
Minejjan Kalphanem çok güzel bir düşünce taktir ettim.. Rahmetli babasının veya annesinin ismini çocuğa koyanlarda var, ve herkes taktir eder ee siz arkadaşınızın ismini koyunca mi sıkıntı oldu.. bu nasıl bir çelişki. Kimsenin ne dediğini çok takmayin derim..
Hnfvndk Kalphanem ama bence sacmalık neden olunun adı onun kaderını degıssın kı rabbım herkesn kaderını yazar zten. Ayrıca eskılerden de hep dedelerın nenelerın ısımlerı koyulurdu hatırası kalır v.s. Yanı erken ölür düşüncesı cok yanlıs onun kaderı baska arkadasınınkı baska. Herkesn koydugu ısımde bırılerı öldü bıseyler yasadı v.s v.s bence eşinde sorun etmiyorsa cok sevıyorsan koy ısmını
Kalphanem Hnfvndk çok seviyorum İnan kendini de çok severdim sanki ona borcummuş gibi hemde çok istiyorum teşekkür ederim yorumunuz için 🤲🏻