enbiyamm Test yaptım evde negatif adetimin ilk gecikti günler doktor yumurtalıklarıma baktı normal dedi hamile olsam belli olur du ama hala neden adet olmadım umutlanıyorum
momyflow enbiyamm bende 18 eylülde regl oldum şuan 11+3üm bence kan ver testlerde yanılma payı oluyor
lilyum_ enbiyamm testler yanıltıcı olabiliyor canım. Yengem 3 ay regl olmamış. Test yapmış defalarca hepsi negatif çıkmış. 3 ayın Sonunda doktora gitmiş 4 aylık hamilesin demişler. Umutlandırmak istemema ama böyle bir şey de olabilir
Ezgi58 enbiyamm benim 25 eylül sat ve 10+4 olduk. En iyisi kan vermek. Hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur. 😊 hiç belirtim olmadı 10 haftadır bir kere midem bulanmadı belki sizin de öyledir
enbiyamm lilyum_ kuzum hamile olsam ilk adetim bir hafta gecikince gittim doktora alttan muayene etti o zaman gözükmez miydi hamilelik olsa
Happymami enbiyamm canım hamile olsan belli olurdu gecikmeli adet olacaksın demekki bazen mevsim geçişlerinde olur öyle
elif_146 Sensedim benimde pcoslu bir arkadaşım 2 ay boyunca çocuk ne kanka çıkıyor ne testlerde ayrıca kese Dalan da görülmemiş 2 ay şimdi bebeği var 2 yaşında
2bebeliyim @enbiyamm merhaba bende alttan muayene oldum normal ultrasonla da bakıldı gebelik yoktu 2 hafta sonra test yaptım pozitif çıktı ben sanıyorum ki yeni oldu ayni doktora tekrar gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim kan vermeme bile gerek kalmadan ultrasonda kese göründü
momyflow meponi reglim iki gün gecikince hemen test yaptım ben sonra bulantılar vs başladı ama belirtisiz hamilelik yaşayan da çok kişi var