Buket_dadassss merhabalar. 4 ay önce doğum yaptım 34. Haftada 12 gün, 35. Haftada 8 gün geriliği var göbek çevresi gelişmiyor dedi doktorumuz. Perinatoloji ile ortak karar verip 37+0a doğum planladılar. Benim bi rahatsızlığım sebebiyle kilo alımı ve karın çevresi gelişimi yavaşladı hatta durma noktasına geldi. Son kontrolde 2800 gram ölçüm yaptılar ama benim minik kızım 2190 gram doğdu. Hiç küvöze girmedi. Sezaryen dikişlerim atılırken kilosunu duyunca küvöze mi gidiyor diye sormuştum ama maşallah sesiyle tüm katı inletmiş, niye gitsin küvöze odaya çıkıp seni bekleyecek şu sese bak maşallahı var dedi doktor. Artık kilosu ciddi düşük değilse kilo sebebi ile küvöze alınmıyor bebişler. Ciğer gelişimi ve nefes alması normalse küvöze girmez sanırım, hiç canınızı sıkmayın ben stresten az kalsın daha erken doğum yapıcaktım. Şuan 4 aylık ve normal kilosunu boyunu yakaladı çok şükür. Canınızı sıkmayın, ben son 2 hafta kaşar, çiğ badem ve çiğ fındık çok tüketmiştim onlarıda yemesem sanırım daha düşük olacaktı kilosu 🙏 Allah korktuğunuza uğratmasın, sağ salim hemen kucağınıza gelsin inşallah ♥️