senaakck Kızlar 14 haftalığım ama yatakta sağa sola dönerken kuyruk sokumum ağrıyor incinmiş gibi normal mi acaba
slazn03 senaakck doktorunuzdan magnezyum takviyesi alın benimde olmuştu doktoruma söylediğimde magnezyum eksikliği olduğunu söylemişti düzenli kullanımda düzeliyor yani benim düzelmişti
kurkmantosuzmadonna senaakck maalesef benimki doğuma kadar devam etti. Kuyruk sokumundan bacağıma parmak ucuma kadar. 25. Haftadan sonra başlamıştı sanırımz
edaabykl senaakck bu benimde oluyo cok can acıtıcı boyutta 15+6 yim bende benm ikinci gebeligim ilkinde sezeryan oldum ona bağlıyorum hep ama neden olur baaska fikrim yok
busraulas senaakck bende 14 haftadayım 14 aylık emzirdigim oglum var sürekli düz oturmaktan sert zemine oturmaktan oluyor ama masaj yaparsanız küçülüyor geçiyor zamanla soğuk sıcak kompresde iyi geliyormuş
Mirasmommy Benim de olmuştu ve neredeyse tüm hamileliğim boyunca çekmiştim o ağrıyı 🥹 umarım geçicidir sizin
senaakck Mirasmommy ya 1 haftadır var ama bugün hep ayaktaydım temizlik falan yaptım ondan da olabilir mi? Ama kasıklarım ve kuyruk sokumum ağrıyor dönemiyorum resmen :(
reys Benim de birkaç gün ağırdı gebelikten sandım sonra bi şey çıktı kıl dönmesiymiş doktor kesip aldı
senaakck Superisibeyza yok hayır ama sağa sola dönerken incinmiş gibi zor dönüyorum yani. Bide bacaklarım falan ağrıyor gün boyu ayakta durduğum için olabilir mi
senaakck kurkmantosuzmadonna ya o haftalarda belki normaldir ama 14. Haftadayım bu haftalarda erken mi acaba
kurkmantosuzmadonna senaakck bazılarının evet erken oluyormuş. Magnezyum kullanınca düzeliyor diyenler de var mesela.
Es07 Kendimizi yorunca artıyor ağrılar ben onu farkettim Biraz dikkat etmeliyiz bu süreçte İşimiz zor Sağlıkla kavuşalım inşallah