Kamelya Merhabalar bende doğum hikaye mi yazmak istiyorum 40 haftalık olmuştuk artık ve bizim paşanın Gel esi hiç yoktu nst de sancı sıfır açılmam hiç yoktu ve doktorum en fazla 2 gün daha beklerim demişti 2 gün daha bekledik ama yine gelmedi kontrole gittik martın 1 ydi doktorum istersen yatış yapıp doğumu başlatalım dedi bende daha fazla beklemekten korktuğum içn kabul ettim ama çok korkuyordum öğlen direk yatış işlemlerini yaptırıp beni doğumhaneye çıkardılar elimde olmadan ağlıyordum sancı çeken kadınların sesleri geliyordu ve ben kötü olmuştum hemen beni hazırlayıp kan vs işlemler yapılıp odama geçtim ve beklemeye başladım bu arada bana doğumhanede fitil koyulmuş sonradan öğrendim saatler sonra doktorum geldi muayene etti fitil 1 cm açmış doktorumda açıklık muayenesi yaparken baya canımı yaktı ve bende yarım cm kadar açtım dedi sonra kanamam oldu galiba nişan gelmişti ama kanama sürekli devam etti normal dediler neyse doktorum suni sancıyı hemen vermicem bebek strese girer o yüzden bekliyorum demişti biraz daha bekledikten sonra tekrar suni sancı verildi 2 saate anca etki eder dediler ama bende yarım saat olmadan sancılar gelmeye başladı serum aldıkça sık sık şiddetli geliyordu sancılar nefes bile aldırmıyodu o derece ağrı gelince nefesim kesiliyordu ama bi taraftan mutlu oluyordum çünkü bebeğime yaklaşıyordum sancılarımı hep yürüyerek ayakta çektim ki açılmam hızlı olsun diye doktorum tekrar muayene etti açılma yok aynı dedi ve ben artık yorulmuştum açılma yok deyincede hayal kırıklığı yaşadım Üstüne bide doğumhanede sancı çeken kadınlar sesler vs hepsi benim dirayetimi kaybettirdi gece olmuştu ve ben artık dayanamıyor o kadar sancıya rağmen nasıl hiç açılma olmaz diye düşünüyordum en sonunda gidip suni sancıyı çıkarttırdım yorulmuştum çünkü ama kendi sancılarım başlamış olacakki hiçbir işe yaramadı neyse düşünüp doktorun yanına gittim ve sezeryan aslında çok dirayetli olduğumu ama dirayetimin kırıldığını sezeryan istediğimi söyledim doktorumda iyi düşün dedi olmuyor diye ağlıyordum doktorum sabaha kadar da bekleyebiliriz belki dedi belkide 2 saat içinde doğum olur bilemeyiz bunu dedi ama benim dayancak gücüm olmadığı için sezeryan istedim hemen beni hazırlayıp ameliyathaneye çıkardılar kendi sancılarım hala devam ediyordu belden aşağı uyuşturuldu ve 01.29 da bebeğimin sesini duydum ilk günler çok zordu 1 hafta oldu doğum yapalı ben biraz zor toparlandım ama bebeğim bana güç veriyor sütümde ikinci günden sonra tam gelmeye başladı şükür benim hikayem böyle umarım sıkılmadan okursunuz 🙏😍
meleklerim3757 Kamelya Cok gecmiş olsun bende ilk bebegimde suni sancı verdiler ama senin gibi acılma olmadı ve sezeryan olmak zorunda kalmıştım iki acıyı birden yaşıyorsun cok zor anliyorum seni Evladın hayırlı bir evlat olsun inşallah gözün aydın 😊
Kamelya Bu arada depend cidden yanınızda olsun pijama bi takım olur ama gecelik 2 takım olsun yanınızda bebek için çok bişey gerekmedi açıkcası 2 takım kıyafet yetermiş buarada özellikle erkek anneleri kullan at alt açma mutlaka alın çünkü her altını açtığımda etrafı batırıyor 😅 sormak istediğiniz varsa cevaplarım aklıma şimdilik bunlar geldi
Alyamerve Kamelya merhaba Allah bagışlasın amelytta nefes skntısı yaşadınızmı kafanızın altında bısy oluyomu ben sırt üstü nefes alamıyorum bısey yapıyorlarmı bunun ıcın merk edıyorum toplamda kaç dk suruyır
Kamelya Alyamerve bastırma hissi çok yaşadım o anda zor nefes alınabiliyor kafanın altında bişey olmuyor toplam da 1 saat bile sürmedi 10 dakikada bebek çıktı 20 dk sonra ben çıktım
Alyamerve Kamelya nefes almamaktan cok korkuyorum bıde eller tamamen baglımı oluyo yanlara yoksa sadece aletlermi takılıyor
Kamelya Alyamerve eller yanlarda oluyor gevsek bağlıydı benimki ama hareket ettirmeye izin yok benim yanımda biri vardı onun elini tutup ameliyat boyunca bırakmamıştım 😂😅
Kamelya Alyamerve bende çok korktum yalan yok ama o kadar korkulcak bişey yokmuş inan amrliyattan sonra ki kontrole gelenlerden daha çok korktum karnıma bastırdıklarında çok acıdı onun haricinde hemencik bitiyor zaten sonda falan takılırkende çıkarkende acı yok 😊
Alyamerve Merveoz bılmıyorum yaa aneztezi doltpru basımızda olurmuş bısey olda bısey yapar herhalde :)
Kamelya Alyamerve karnıma bastırdıkları olay ameliyattan sonra hemsireler geliyor odaya kontrol için içerideki pis kanı boşaltmak için bastırıyorlarmış o benim canımı çok yaktı
Alyamerve Merveoz ebeler ve hemsiireler car basında aneztezi doktpru durmasada hemşire kesın duruyo bısy okur die
Alyamerve Kamelya amlyt harıcınde naparlarsa hazırım odada ))) amlyt masası fobimmm panık atakta eklenınce amlyt masasında bana hıcbısy yapmasınlar diğer herşeye razıyım bebek dogdjdan snra:))