Elfidanur Kızlar 28 haftalık hamıleyım karnımdan çıt sesi gelıyor kemık cıtlaması gıbı ay yaşayan varmı bır ağrı sızı yok sadece ses gelıyor ozellıkle lavaboda
yorgunannis Elfidanur bebek hareket edince mi?😂 o benimkinde de çok oluyor eklemlerinin sesi insan bi tuhaf oluyor dimii😂 bazen bizde de olur ya hani hareket edince çıt diye bir ses aynısını düşün 🙃
nurssmom Elfidanur bendede oluyordu insan her olduğunda biyeri mi kırıldı diye düşünüyor maşşallah sağlıklı doğdu 😂
Elfidanur yorgunannis ayy bebekten mı gelıyor cıddı ciddi içim tuhaf oluyor bır kere oldu bendendır dedım sımdı tam olarak emın oldum sorayım dedım hareketlenıyor uyumuyor suan sanırım 😂😂
SenaanurrNira Bunu ikinci bebeğimde çok duyuyordum şimdi üçüncü doğucak nasipse ve bundan da geliyor çıt çıt sesler 😅 normal bir durum ben etrafıma söyleyince kimse inanmamıştı ama geliyor çıt çıt sesler
SenaanurrNira Elfidanur sıkıntıdan çekirdek çitliyorlar 😅 benim bebişler biraz iri oluyor hareket ederken özellikle son aylarda sığamıyor belki dar geliyor eklemler çıtlıyor yer değiştirirken diye düşünüyorum
Elfidanur papatyakokulugece onu çıt sesınden ziyade arka arkaya tekme hıssı olarak düşünüyorum bu aklıma gelmedı 🫠😂🐣