suzan1234 İlk oğlumun adı eymen nasip olursa ikincisine de Kuran’da geçen güzel anlamlı bi isim istiyorum varmı önerileriniz
annebaliii suzan1234 kerem yada kerım bende erkekse bunlardan bırını koyacam hatta kuran da gecmıyor ama zahıd çok istiyorum kerem zahid düşünüyorum erkekse daha 9 hafta bı bellı olsaydı 😃bırıncım de Emır allahım emrı dıye koymuştuk onu da
Havin49_ suzan1234 benim oğlum Yusuf Yusuf oeygamber gibi güzel ve ahlaklı bir genç olsun istedik inşallah öyle olur herkesin evladı kendi gözüne güzel tabiki ama gerçekten oğlum çok güzel herkes ismi yüzüne yansımış diyor
Es07 Kuranda geçmese de anlam bakımından güzel olmalı diye biliyorum Bir kaç öneri bırakayım Yusuf,Ömer,Selim,Muhammet,Emin,Hamza,Ali
Arel_ osimdiannee israile gönderilen peygamber adı diyor elyesa ismi icin biliyormuydunuz acaba merak ettim
narbibi suzan1234 kubraozturkk bende oğlunun ismini AliAsaf koyucam Emir. Elyesa. İlyas. Aslan. Alparslan .güzel isimler
cylnboran04 suzan1234 teşekkür ederiz şimdide küçük beyimizi beklıyoruz onada nasipse Ali Uras düşündük 💙🪽
eed21 Arel_ israiloğullarına gönderilmiş olmasın da ne gibi sıkıntı var anlamadım. Peygamberler doğru yola iletmek için çeşitli bölgelere, topluluklara gönderilen elçilerdir . Gerçek hak olan Yahudiliğe zamanında inanlar kurtuluşa ermiştir. İslam dininden sonrasını değil öncesindeki hak din olan yahudilikten bahsediyorum
zamansmomm Arel_ musa ismail ibrahim yakup hepsi yahudilikte kutsal peygamberler hiç birini koymamalı mıyız
osimdiannee Arel_ peygamber adı olduğunu biliyorum tabiki de. Ama konulup konulmaması gerekir mi onu bilmiyorum sadece çok hoşuma gidiyor nedense.