sumeyyeyilmaz Kızlar 12 haftalık hamileyim daha yeni yeni başladı sayılır yemek yedikten sonra kalp çarpıntım başlıyor uzanınca farkediyorum ve uzun da sürüyor böyle bir şey yaşayan var mı
wqz sumeyyeyilmaz 19+2 haftalığım kalp çarpıntım var benimde ama normal sol tarafına hafif dik olacak şekilde uzan tansiyonunu ölç tansiyon aleti varsa eğer 15 dakika arayla yüksek çıkarsa hastaneye gitmelisin
Mihrasina_ sumeyyeyilmaz normal kalbiniz artık iki kişilik atıyor vücut alışmaya çalışıyor eğer aşırı hissediyorsanız bir kalp doktoruna görünün mutlaka
badeninkardesi sumeyyeyilmaz olmazmıı. Nerdeyse hamilelerin yarısı yaşıyor burada gördüğüm kadarıyla. Bende dahil
serifee6_6 sumeyyeyilmaz bir kardiyolojiye görün canım bende kalp rahatsızlığı var yemek çok fazla tükenince hemen carpintim fazla oluyor ekmeğe dikkat et
serifee6_6 esraezerr evet ilk gebeligim oldugu için her kan vitamin vs vs herseyi verdim temiz çıktı ama b12 ve demir eksikliğim çok fazla
sumeyyeyilmaz esraezerr yok canım ya 1 kere yapıldı daha sağlık ocağında ama onda da tiroid için test var mıydı hatırlamıyorum
sumeyyeyilmaz serifee6_6 evet bugün fazla kaçırdım zaten yemeği ondan da olmuştur diyorum çünkü bugün daha uzun sürdü🥺
esraezerr serifee6_6 demir eksikliği de kalp çarpıntısı yapabiliyor bir de vücut bu haftalarda gebeliğe hala adapte olmaya çalıştığı için ekstra çalışıyor hafif kalip çarpıntısı normal başka bir hastalığın yoksa ama yine de kardiyologa bir danış istersen çok rahatsız ediciyse
esraezerr sumeyyeyilmaz tiroidine baktır canım benim ilk trimester ful kalp çarpıntısı ile geçti gebeliğe bağlı hipertiroidmiş şimdi geçti ama 2. Trimesterda
sumeyyeyilmaz esraezerr çok geçmiş olsun size de doktoruma söyleyip yaptırırım inşallah pazartesi günü🙏🏻🩵