Irem-61 Kızlar merhaba doğumdan önce hastanenizden doğumhaneyi , odaları görmeyi talep ettiniz mi ? Ya da talep etmeyi düşünen var mı ?
Noyimommy Irem-61 ben doğum yapacağım hastanenin gebe okuluna katıldım servisi odaları gezdirdiler sonra doğumhaneye gidecektik içerisi müsait olmadığı için gezemedim sonra istediğiniz zaman gelin müsaitlik olursa gösteririz dediler ertesi gün suyum geldi görmüş oldum 😂😂 (özel takipliydim )
Evo12 Irem-61 anne bebek dostu hastaneler oluyor. Şehrinizde bulunan o hastaneleri araştırın. Onlar genelde gösteriyor. Ben odaya bakmıştım. Doğumhane yoktu zaten doğum sancı yatış hepsi aynı odadaydı.
Cinarsaitinannesi Irem-61 ben şehir hastanesine gidiyorum orada gebe izlem beni karşı odaya git dedi orada bi hemşireyle konuştum doğumhaneyi görmek istermisin gebe okuluna katılmak istermisin diye sordu bende zaten sezaryen oluyorum doğumhaneyi görmeme gerek yok dedim yani isterseniz orada birilerine sorun size bilgi verirler.
Irem-61 ecemk94 Devlet hastanesindeki ebe Özel de olsa devlet de olsa doğumhaneyi görme hakkınız var talep edin dedi. Ben de gören var mı diye merak ettim.
Irem-61 Noyimommy 🤣🤣 sağlıkla büyütün inşallah . Bende özel takipliyim ücret verdiniz mi gebe okuluna.
happybusey Irem-61 aa gerçekten mi ogrendigim iyi oldu bende gebe okuluna baslicaktim oralı ebeyle bir konusayim
Noyimommy Irem-61 hayır ücretsizdi ama gerçekten çok rahatladım sormak istediğim her şeyi sordum sanırım ben rahatlayınca bebeğimde gelmeye karar verdi
Noyimommy Irem-61 evet 38+5 te doğum yaptım gebe okulu için daha önce görüştüm ama iki haftada bir oluyormuş sanırım bi öncekine gidemedim sonra da o zamana kaldı ama en azından içim rahat gittim doğuma çocuk hekimi genelde geceleri olmuyo ama çok şükür doğum yaptığım hastanede varmış bunu öğrendim rahat rahat doğurdum 🥲🥲
demetov Irem-61 ben doğumhanede doğum vardı kapısından bakabildim hasta mahremiyeti. Özel hastanede boş olan birbirinden farklı boyutta olan odaları gördüm.
merrrvees Irem-61 şuanda devlet takipliyim ebe yönlendirdi ve doğum haneyi gezdim ve özel de doğum yapmaya karar verdim
merrrvees Irem-61 gösterin bencede ben eşime anlattıktan sonra olmaz öyle şey diyip özele gitmeye karar verdik