yesimkildis Ne durumdasınız kızlar mide bulantısı çok fazla oluyor aşırı meme hassasiyeti bel ağrısı 1. Trimester bitsin diye dua ediyorum
Bezelye1 yesimkildis istifra etmekten boğazım tahriş oldu artık bitik durumdayım 8+1 bitsin diye dua ediyorum
amphitrittee yesimkildis yaa :( ben şuan 14 haftalıgım ama hiç bu belirtileri yasamadım şanslıyım galiba
bsry Hayırlı uğurlu olsun 🌸 bende 19. Haftamdayım şuan ama o ilk zamanlar çok zor geçti psikolojik olarak yıpranmıştım ve aşırı mide bulantım olmuştu ve bulantılarım yeni yeni geçiyor :) ancak kendime geliyorum diyebilirim
ebrudefnee Bezelye1 bende bugün 8+1 haftalığım benimde bel ve ara ara karın ağrısı oluyor bulantım çok olmuyor ama bazen yemek yerken sorun yok ama yemeğin ortasında birden değişik bi bulantı geliyor
Bezelye1 ebrudefnee bel ağrısı kasık karın ağrısı geçti artık olmuyor ama bulantı kusma beni hayattan soğuttu artık birde bebeğim var çok zorlanıyorum yetişemiyorum birde tansiyonum düşüyor kustuktan sonra 1 saat ayağa kalkamıyorum acıkınca da bulanıyor midem öyle de bir şey var 🤦♀️🤦♀️
ebrudefnee Bezelye1 inşallah bir an önce biter benimde 1 kızım var bu 2. Gebelik benide gün içinde çok uyku basıyor kızımla o zorluyor
Bezelye1 ebrudefnee inşallah inşallah evde başka bakımını senin yaptığın biri olunca daha zormuş hamilelik
ebrudefnee Bezelye1 evet ilk hamileliğimde 35-36. Haftaya kadar çalıştım ama o zaman bile bu kadar zor gelmiyordu çocuk daha çok yoruyor 🌸