gizemm65 Kızlar alttan muayene istemiyorum . 5+2 deyim betam perşembe 1000 di . 15 aralığa kadar bekleyeyim diyorum . Unutmuşum herşeyi ilk gebeliğimde kaptığımı hatırlamıyorum ya .
ikibebe gizemm65 Ben her ihtimale karşı 8.haftamda gittim. Aslında 3.bebebeğe hazır olmadığım için kendimi kandırıyordum biraz daha bekleyeyim diye😅. Ama bence en iyisini yaptım hem bebeği gördüm hem kalp atışını dinledim.🥰
Noyimommy gizemm65 o doktordan doktora değişiyor sanırım ben 5+3 te gittim yani o zaman çağırdı doktorum beta sonucuna göre karından gördü 7+1 de de kalp atışlarını duyduk
sevacano gizemm65 ben gitmişdim bu haftada ben de altdan muayene istemiyorum rica ettim kabul etti drum keseyi gorduk 1hafta sonra embiyonu gorelim dedi 1hafta sonra da kalp atişi
irmairma gizemm65 ilk 6. Hafta gittim keseyi gördüm kalp atışı duyamadı alttan bakayım mı dedim bakın dedim baktı ne acı ne sancı oldu baktı derinden geliyor kalp atışı haftaya yine gel tam net duyarız karnından dedi . Alttan baktırmamak neden anlamadım korkutuğunuz için mi
gizemm65 Canım bende 15 aralıkta gitmeyi düşünüyorum . Ama betaya iki kere baktırdım artık kan vermeme gerek var mı tekrar . Kolum mosmor oldu ya .
gizemm65 Herkes farklı sonuçlar yazmış . Karından görmek için altı haftayı geçmesi gerekiyor beta da 3000 üstü olması gerekiyor yazmış çoğu . Ondan kafam karıştı . E gidince de erken diye hemen alttan bakalım diyo onuda ben istemiyorum
Noyimommy gizemm65 ben test yaptım pozitif betam 500 dü 4+1 deydi aynı gün doktora gittim süreç nasıl ilerliyo bilmediğim için doktor bir hafta sonra gel kese için en az 1500 ü görmemiz lazım dedi folik asit başladı 5+3 te gördük her doktorun yaklaşımı farklı oluyor sanırım
twobabymomm gizemm65 ikinci bebeğim 7. Haftaya kadar bilerek bekledim.cunku alttan muayene istemiyodum 7 hafta 4 günlükken kalp atışını duydum
beyzzsenturkkk gizemm65 4+6 da normal karından kese görüldü alttan bakılmadı 6+2 de bebek görüldü 8+4de kalp atışı duyuldu
kaptan03 gizemm65 canım bekle bence bende test ile öğrendim ve altinci haftada gittim bebegide kalp atışınida gördüm ..ikinci gebelik olunca dedik bekliyim🙂
gizemm65 Ever işte bende vajinal ultrason istemiyorum beklemek istiyorum fakat bu bekleme sürecinde tekrar kan verecek miyim onu hatırlayamadım .
Blueeberryy gizemm65 5+2 kese gorduk 6+4 bebegi gormedi doktor 1 hafta sonra gel dedi 7 yada 8 de gidebilirsin
Blueeberryy gizemm65 valla ben kan verme olayini ilkindede bundada tek sefer yaptim yok artiyomu dusuyomu hic strese girmedim bide canimi acitmadim hatta 33 tu ogrendigimde cok erkendi bekledim sen bilirsin yinede tabi