Mirlay 29 haftalık hamileyim bebeğimin 3-0 ay kıyafetleri çantası ve beşiği var sadece hala benim ve onun eksikleri var tamamlamak için geç mi kalıyorum acaba ne zamana kadar bitirmeliyiz ve çantası ne zaman hazır olmalı :(
Bademlilokum Mirlay ilk gebelik sanırım bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz imkan varda ağırlaşmadan en azından hastane çantasını hazırlamakta fayda var . Benim ikinci gebelik 29+3 bu akşam hazırladım kapadım bavulu artık ne zaman kullanmak nasip olursa. Nefes darlığı yaşıyorum çok yoruluyorum hemen
greybrde Mirlay 32. Haftada hazırladım ben herşeyini aldım 0-3 ve 3-6 ay olmak üzere kendi eksiklerimde o haftada tam idi şuan 37 haftalık olduk beklemedeyiz bakalımm
Masal2021 Mirlay 32+4 haftaligim az önce hazırladım çantayı ama eksikler var onları da alıp tamamlarım
Mirlay Bademlilokum bende nefes alamıyorum artık evimin temizliği bile duruyor Ocak’ta temizlik yapmayı düşünüyorum bu ay hazırlasam olur her halde ilk doğumum olacak yardımcı olan yol gösteren de yok nasıl yapacağım bilmiyorum
Sdfrgnr 31+2 bugün yıkamaya başladım bi kısmını ütüledim ama hala eksiklerim var ne zamana tamamlarım bavulu hazırlarım bilmiyorum nasip artık
Mirlay Sdfrgnr ben yıkamadım da daha :) anne bebek çantasını yıkadınız mı birde kurutma makinesi kullandınız mı
sofiamom Mirlay canım ben kurutma makinası denedim hassas programa attım hiç bişey olmadı çok güzel kuruttu bebeğimin kıyafetlerini, önce bi kaç bişey at dene derim bence kışın kıyafet kurutmak evde imkansız oluyor eziyet gibi
Sdfrgnr Mirlay çantam ilk çocuğumdan kalan yıkayıp kaldırmıştım kurutmaya narinde kuruttum bişey olmadı
Mirlay sofiamom kurutma makinesi kullanıyorum çekme falan yapamdı daha önce bizim kıyafetleri bebek için çok düşündüm açaba yıkama filesi ile mi kurutsam diye düşündüm
cottoncandy8 Mirlay ben de 36 ya girmek üzereyim yeni tamamladım.İleri haftalara bırakmamanızı öneriyorum şahsen ben çok yoruldum yıka ütüle hazırla derken.
sofiamom Mirlay özellikle çorap bere vs de atacaksan file kullan derim, ama ben içini silip bir güzel kıyafetlerini filesiz kuruttum çorapları yutabilir dedi annem o yüzden file ile yıkayıp öyle kuruttuk :)
Abs180220 Mirlay 30+4 her şeyi hazır yıkandı ütülendi dolabına yerleşti duruyor daha çantamızı hazırlamadık ama 2-3 haftaya onuda hazırlarız galiba bakalım 🥰
3bebekliannee Mirlay bence eksikler 32.haftaya kadar tamamlanıp en geç 34 haftalıkken çantayla işin bitmiş olması gerekiyor