ru_a6 kesinlikle katılıyorum mesela sıcak çikolata yapıyorum benden önce bardağı kavramaya çalışıyor o benim diyerekten oğlum soğusun vericem diyorum yok bardağı zorlamaya çalışıyor bende dokun bardağa diyorum yada dudağına yaklaştırıyorum o sıcak buharı hissedince direkt gidiyor bidaha gelmiyor mesela bunun gibi kendi de o empatiyi biraz almadı lazım ama inşallah işe yarar. Ben vuracagı esnada elini tutup vuramazsın birdaha vurursan ödülünü vermem veya oyuncagını çöpe atarım diyorum sonra başka konuya geçiyoruz ama genede vurma davranışı devam ediyor
sofiamom evet çok mantıklı dediniz babasının da kesin bi dille uyarması lazım eşime soruyorum sen küçükken baban hiç sana vurdu mu dövdü mü yok valla hiç el kaldırmazdı diyor ama eşim çok da saygın bir insandır oturmasını kalkmasını bilir ben de mesela o şekilde eğiteyim diyorum sınırını bilsin mesela
nurseymanurr biz de tam tersini yapıyoruz ya ağzını :( yapıp gözleri doldu mu hemen sarılmaya çalışıyorum o da fırsat bilip şımarıyor demek ki yani bişeyleri ağlayarak yapmamayı öğrenmesi lazım yoksa her gittigi yerde istedigi olsun diye ağlıcak