Meridaily Kızlar normal mi böyle ağrılar? Oturup kalkınca,yürürken bir kasılma ağrısı hissediyorum. Enfeksiyon falan mı acaba da diyorum,sizler ne durumdasınız?
BurcuMusti3107 Meridaily bende 25 haftalık gebeyim bende de yürüyünce oluyor belli bir yerden sonra sağ tarafımda kasılma ağrı batma oluyor
Noyimommy Meridaily dinlenmekle geçiyorsa sıkıntı olmaz demişti doktorum bebek büyüdüğü için ama çok uzun süreliyse idrar yolu enfeksiyonunda da kasık ağrısı oluyor
Zbyd3 Meridaily bende de aynı yürüyüş yapınca dışarda yani biraz yorulunca alt karnımda ağrı oluyor sanki aşağı sarkıyor gibi bebek. Normaldir inşallah dinlenince geçiyor
Meridaily BurcuMusti3107 acaba artık iyice büyüdüler ondan kaynaklı mı ki🥹 dinlenince geçiyor mu kuzum
yasemin110421 BurcuMusti3107 bende 24 haftalık gebeyim iki gündür çok yorulduğumda sağ kaşığımda batma çekilme gibi bi ağrı oluyor benimde doktorunuz bişi dedi mi size
Meridaily Es07 en son 27. Haftada gittim kuzum o zaman ağrım bu kadar sık değildi hatta yoktu bile hissettirecek kadar. 2,3 gündür var,devam ederse danışayım,inşallah büyüme ağrısıdır🥹
Meridaily Noyimommy geçen ay test yapılmıştı idrar yolu enfeksiyonu için o zaman ağrım falan yoktu tahlil de temiz çıkmıştı. İnşallah enfeksiyon oluşmamıştır🥺 dinlendikçe iyiyim aslında hareket halinde ağrı başlıyor🥺 devam ederse doktora danışayım🥹
Meridaily Zbyd3 acaba artık iyice büyüdüler ondan kaynaklı mı ki ya. Benim de aynı dinlenince daha iyiyim
Noyimommy Meridaily bebek büyüdüğü için yürürkenfelan bası yapıyo da olabilir enfeksiyon maalesef hafta ilerledikçe ne kadar sikkat edersek edelim oluyo inşallah olmamıştır 🫶🏻🥹
BurcuMusti3107 yasemin110421 henüz gitmedim doktora bir ay önce gelmiştim Salı günü gidecem Allah kısmet ederse
tgbcl Bende 29 haftayım 2-3 hafta önce başladı uzun süre ve biraz hızlı yürüdüğümde aşırı ağrım oluyor dinlenince geçiyordu doktora sordum olabilir gayet normal dedi kafaya takacak bişey yok😌
Fatma_furkan1996 29 haftamdayım canım benim de kasık ağrılarım çok fazla ayakta fazla duramıyorum batmalar oluyor doktorum bebeğin pozisyonundan kaynaklı olduğunu söyledi ve sık sık idrara çıkıyorum bütün günüm böyle geçiyor maalesef😕