mrymslp Ben 10+3 üm şuan. Bulantım çok, yemek yapamıyorum, su içemiyorum, çok yorgun ve halsizim. 🥺 ne zaman biter?
ghostty mrymslp 12. haftadan sonra azaldı benim ama hala ilaç alıyorum. İlacı bıraktıgımda kusma yaşayabiliyorum🥲 14 teyim
Dinolisoo mrymslp ikinci trimestere girdiğim gibi bitti sanki. Bir sabah kalktım ilaç içmeyi bıraktım 😂
ece00008 Hiç üzülme ben de senin haftanda en kötü dönenimdi şimdi 12+2 yim çok çok azaldı ama halen ilaç kullanıyorum prilam
ylnydgd mrymslp 21 de bırakabildim ilacı. İlaçla olduğu için bir şey hissetmiyordum ben. Onyzd kullandım. Halsizlik uyku hali ise 12-13 ten sonra geçiyor
eskr33 mrymslp aynısını yaşadım 2 gebelikte 2. Hamileyim şuan 30. Haftamdayım çok şükür 18. Haftadan sonra çok şükür yemek yapmaya başladım eski enerjim tamamen gelmişti 14. Haftada bir tık daha iyisin ama 17 den sonra tamamen bitiyor geçecek o günler çok çektim
Sumay_61 Hafta bitti sanki daha dan yoğunlaştı. Baş dönmesi mide bulantısı ve mide de süreklı şişkinlik hazımsızlık 🥹
Seyda-06 mrymslp 25 de kusmalar bitti tiksinmeler yeni geçti bu arada 40 haftadayım 😀😀 ama midemden gelen yumurta vs kokuları ağız tadı hala geçmiyor
Eymenveben mrymslp 12.haftada azaldı 15 16. haftada tamamen bitti çok şükür. Umarım sizin de kısa zamanda biter ben bunalıma girmiştim resmen o dönem çok zordu