gozdenur06 321duru123 bu konuda çok haklısın aslında maksat dertleşmek bende birkere açtım dertleşmek amaçlı ama kimisi madde kullanıyo alkol içiyo bıktım beni dövüyo vs diyolar sonra birisi boşan bunla ömür geçmez diyince sen kimsin falan diye tepki gösteriyolar🤦🏼♀️
vahsikelebekk gozdenur06 ay bunu biri yaptı, bir de hepimize saydı sövdü, onun yüzünden kaç kişi uyarı aldık 😳😂
vahsikelebekk Doktorun söylediği cinsiyeti “beğenmeyip” burda istediği cinsiyeti söylemesini bekleyen tiplerin açtığı postlar, bir de şey göremedi doktor sizce nee ?? 😂😂
Hilalarzu vahsikelebekk ayyy ne güzel noktaya değinmişsiniz bu yüzden birisiyle tartıştım burda ve insani duygulardan yoksun damgası yedim hamile bi kadından hamile bi kadına söylendi bu lafff😂😂
gozdenur06 vahsikelebekk acaba hatırladığım kişimi ya baya baya her yazana sıvadı😂 madde kullanıyo eşim alkol içiyo eve gelmiyo vs dedi sonra yazanlara eskiden kullanıyodu maddeyi bilip bilmeden konuşmayın hemen aldatma damgası vurdunuz falan diye saydırdı baya
bebeklerim__ greybrde yeni doğum yaptım annem dedi ki kızım ellerini yuksrincok kaldırma sutun düşer mi sütün iner mi ne anne anne diyip geçtim 😂😂😂
vahsikelebekk gozdenur06 jdkajdja eltisinden bile kocasını kıskanan bir deli kardeşimiz işte muhtemelen o 😂😂
bebeklerim__ gozdenur06 ayhy gece 4 e kadar köpek sevmiş kocası nasil unuturum o kadar da akıl verdik 🙄
bebeklerim__ eslem2121 bu post banlanir şöyleyim ama 😂😂şey vardi ya şaşırtıcı olarak borç istemisti bi kadın digeri de iban istemisti 50 bin kadar sonra kaldirdilar
demirrleydi_ eslem2121 hamilelikten önce estetik yaptırmıştım bebeğimin burnu estetikli doğar mı diye biri po açmıştı😂
gozdenur06 bebeklerim__ 😂😂😂 bazen insanlara anlam veremiyorum sanırım yiyip içtiklerimizin hormonları fazla
3kedili2bebekli eslem2121 kimse alınmasın ama daha yeni oluşmuş 5 haftalık 7 haftalık vs keselerden cinsiyet tahmini bekleyenlere çok gülüyorum 1 ne acelen var 2 daha ortada bebek yok kese yeni oluşmuş bir tutunsa azicik bebeğe benzese mı ne bu acele diye ne görüyorsunuz falan yazıyorlar ya siyah bir nokta görüyorum diye cevap yazasim geliyor 😂
gozdenur06 3kedili2bebekli kız yazma böyle şeyler onu heycandan bende yaptım utandım şimdi😂😂😂 keseden belli oluyo falan diyenler vardı sazan gibi yedim bende
eslem2121 321duru123 bende öylelerini anlamıyorum tamam anlık sinir ama burda yazıon edion bizde yazıoz sonra kocamda kocam 😂
greybrde cottoncandy8 eskilerin her dediğinin doğruluk payı var mı? Şimdiya kadar hiç duydun mu rafa uzanıp kordondan ayrılan bebek 😃