Mutlubiriol deletedmom43191 Benim eşim kahvaltı yapmıyor direkt işe gidiyor o yüzden haftanın 5 günü yemek haftasınu çok güzel bi kahvaltı yapıyoruz 2 gün boyunca bana da iyi oluyor 😊
lotusflowers deletedmom43191 ben aksine arada bir yemek yapıp kalan günler makarna kahvaltılık takılıyorum 😂
Busraaaakkk deletedmom43191 eşim yemek seçen biri değil anlayışlı da biri ama hiç akşam yemeğine kahvaltılık hazırladığımı hatırlamıyorum iki senelik evliyiz mutlaka pilav yanına yemek salata falan yaparım yani 2, 3çeşit.
deletedmom43191 Baklavaseverim 😅😅 benim adam makarna sevmez 10 sene evliligimizde belki 3 5 sefer yemiştir ama çocuklarla ben cok seviyoruz makarnayı
Baklavaseverim deletedmom43191 Eh ama yani o zaman mecbur kahvaltılık şaşırdım bir insan nasıl makarna sevmez yahu
2bebekbiranne55 deletedmom43191 eşim sulu yemek sever ama bazen krep makarna menemen kahvaltılık da ister bu akşam yemek yapma menemen yapalım der hem benim için iyi hem de seviyoruz böyle yemek arayan biri olmadığı için ne yaparsam onu yer tost bile yer yani 😅
deletedmom43191 Baklavaseverim evet benim adam yemez dedigim gibi 10 senede belki 3 4 yemiştir ama biz çocuklarla cok severiz ayda 3 sefer falan yiyoruz
osimdiannee deletedmom43191 benim eşim kahvaltılık sevmiyor yapınca laf ediyor ama valla çekemem yani ben yiyip geçiyorum bir kenara 🤣