deletedmom43191 Hergün yemek pişirir misiniz yoksa kahvaltı tarzı veya menemen ile geçirdiğiniz aksam yemeği olur mu 😊 ben bazen kaçamak olarak menemen yapıyorum akşamları benim gibi varmı acaba merak ettim 😆
bebek135 deletedmom43191 hiç farketmez eşimin yemek sorunu yok çok şükür ama gebeliğimin ilk haftaları olduğu için birşey yapamıyorum bir oğlum var onun yiyebileceği şekilde yapmaya çalışıyorum bulantılardan yemek yapmak istemiyorum şuan 😔
Baklavaseverim deletedmom43191 Bu aya kadar geçiştiriyordum ama artık geçiştirmiyorum yemek yapmayı çok seviyorum terapi gibi geliyor kızım çok ağlarsa kucağıma alıp yapıyorum zaten genel olarak ağlıyor 🤣🤣
xbeyzax deletedmom43191 valla ben bazen akşam yemegıne pratik tost falan da yaptığım oldu kahvaltılık da hazırladım o an ki duruma göre illa akşam yemeği olsun diye yapmadım yani canım o an menemen çektiyse yapar yeriz 🤝😀
ezgi3452 deletedmom43191 Bazen hiç yapmadığım oluyor bazen sadece ekmek arası yiyor bazen de kahvaltı tarzı oluyor. Her gün illa yemek olacak diye yemek yapmıyorum. (Tabi su an evde bir çocuk yok eşimde yemek konusunu dert etmez o yüzden) 🤭😂
deletedmom43191 Baklavaseverim bende yemek yapmayı seviyorum ama bazen sinirleniyorum hergün ne pişer diye veya üşengeç oluyorum
azra01 deletedmom43191 bazen tost yapıyorum bazen menemen bazen sadece çorba bazen domates biber soğan dürüm yapar yeriz fark etmez o günkü durumuma bağlı allahtan sorun eden bir esim yok çok şükür 😊
azra01 deletedmom43191 aynen esin sorun etmiyorsa sıkıntı etme insanlık hali hergün etli ağır yemek pisecek degil
Havin49_ deletedmom43191 kaynanam ve kayınpederim yokken bazen kahvaltı yaparız bazen dışarda yeriz ama onlar olunca hergğn mutlaka üç çeşit yemek yaparım ben yemekten çok kahvaltı türü severim 😆😆😍
aybike2212 deletedmom43191 hamile değilken her gün yemek yapardım şuan bazen dışardan yiyoruz bazen menemen yada karışık kızartma tarzı tek çeşit yapıyorum bazense annem geliyor yapıyor bulantılar yüzünden eskisi gibi yapamıyorum 13+4 haftalığım umarım en kısa zamanda eskiye dönerim