hzelll Kızlar mide bulantısı ilacı hangisini kullanıyorsunuz birde geceden mi içiyorsunuz faydasını görmek için
Dinolisoo hzelll onzyd kullandım ben ilk trimesterde. Sabah aç karnına içiyordum kahvaltıdan önce. Yoksa o gün ağzıma lokma koyamazdım. Bulantımı o kesti sadece
Silaaaamom2025 hzelll 9 ay kustum prilam içtim doğuma kadar çok şiddetliyse gece 2 gündüz 2 tane içiyodum
gozdenur06 Prilam dr kullanıyorum canım gece yatmadan önce 2 tane alıyorum bi gün unutsam bile ertesi güne idare ediyo beni ama kişiden kişiye değişiyo tabi kimisi iki yetmeyince üç içiyo vs
gozdenur06 hzelll geceden içilince tüm gün idare ediyo ilacın kullanım talimatındada gece kullanılması yazıyo
Dinolisoo sarilale123 tabi ki doktor önerisiyle kullandım canım kafama göre hamilelikte ilaç kullanacak değilim
gozdenur06 sarilale123 hayır yavrum hamilelikte kullanabileceğin nadir ilaçlardan biri bu bebeğe hiçbir zararı yok hemen hemen her gebe bununla bulantılarını idare ediyo doktorda gönül rahatlığı ile veriyo zaten söyle dayanemıyorum çok kötüyüm diye hemen yazarlar normal hali pahalı reçeteli alırsan daha uygun
sarilale123 Dinolisoo ben qrtık dayanamıyorum 2 günde bir acil serum takıyo öğlen etkisi geçiyo uykumdan mide bulantısıyla uyanıyorum
gozdenur06 sarilale123 sağlık ocağındada yazıyolar kuzum böyle kendine işkence etme yazdır iç dozajınıda onlar belirliyo iki taneyle başlatıyolar eğer yeterli gelmesse 3-4-5 olarak artırıyolar zamanla
Dinolisoo sarilale123 doktoruna söyle bu ilaç çok iyi. Bulantım baya kötü dersen sana uygun ilaç yazar zaten öyle hamilelik geçmez ki canım kendine işkence etme.
sarilale123 gozdenur06 biliyorum ben prayla aldım yeterki artık günüm iyi geçsin diye yok prilam fayda etmiyor günlerdir gece 2 sabah 1 öğlen bir içiyorum yok .
hfzmerve Bende gece 2 tane prilm alıyorum günüm rahat geçiyo. Bazen almıym bir deniyim diyorum o gün full mide bulantısı yaşıyorum.20 haftalığm
gozdenur06 sarilale123 belki doktorun dozajını artırır yada zofer mi ne olması lazım ilacın adı tam hatırlamıyorum prilamdan bir tık daha yüksek dozajı belki onu verir