sendekimsinnn Kızlar 20 gün olacak doğum yapalı göğüslerim hep doluydu olurdu sütüm dünden beri birden yumuşadı azakdı süt beslenmemde bi değişiklik ol adı bu neden böyle olmuş olabilir arttrmak için neler yapabilirim
osimdiannee sendekimsinnn kuru dut çayı arttıriyormus canım buradaki arkadaşlardan öğrendim. Kuru incir falanda ye bence 🌸
sevacano sendekimsinnn rezene çayi çok işe yarar ve yağli et yemekleri ye ben büryan yemişdim aninda geldi çok fark ediyor guzel beslen ve sıvı çok iç
As38- sendekimsinnn canım bebeğin ihtiyacına göre süt terbiye olıyor bebek ne kadar emer ve doyarsa vücut artık o kadar süt üretmeye başlıyor eskiden benimde dolu dolu olurdu akardı yumuşadı çok şükür bu kötü Bi şey değil yumuşaması sert olunca ağrı yapıyor sızlıyor sütün azaldı gibi düşünme bebek emdikçe süt üretmeye devam eder vücut bebek uyarıyor meme ucuyla beyinde artık süt üret diyor sen dediğimi araştır süt terbiyesi yaz
gunesimekardes sendekimsinnn ust uste cok uykusuz kalmis olabilir misin? Asiri uykusuzluk da sutu azaltiyordu bende . Bol.su ic son damlana.kadar emzir sureklo emzir az az mama takviyesi ver artar bebek emdikce..ev islerini kenari birak bebekle birlikte uyumaya calis
aytnsiz Bence stres yapma. Bebeğini her fırsatta göğsüne al. Azalsa bile o çektikçe artar. Ben de senün gibi dert ederdim. Ama ikinci bebeğimde inşallah öylr yapmam. Çünkü emzirdikçe süt artacak
aytnsiz sendekimsinnn benim de ara sıra öyle olurdu. Bir şeyler ye . Şekerli çay iç ve uyu. Uyanınca sert olur.